Zanimljivosti

06.08.2013.

I Kanye West na MTV VMA Kanye West
foto: Youtube screenshot
I Kanye West na MTV VMA

25. avgust, Bruklin, NY

Ako ste se bavili nagađanjem ko bi to, pored već impresivne liste imena, mogao da se pridruži kolegama koji će nastupiti na dodeli MTV Video nagrada 2013. sigurno vam je među prvima na pamet pao Kanye West. Ne samo da je nedavno postao otac i deo najpopularnije porodice na planeti, Kardashian, nego je (što je za njega verovatno još bitnije), pre svega mesec dana izbacio svoj šesti studijski album koji nosi naziv (ni manje ni vise nego) “Yeezus” što ga sve zajedno svrstava u red trenutno najaktuelnijih muzičara na planeti. 
  
Popularni hip-hoper, će ovom prilikom predstaviti pesmu "Black Skinhead”, prvi singl sa svog poslednjeg I trenutno aktuelnog izdanja.
 
Ovo će za West-a biti sedmi put da se pojavljuje kao VMA izvođač, čime je izjednačio dosadašnji rekord koji drži Madonna. Prvi VMA nastup popularng repera desio se se 2004. godine, kada je izveo seriju singlova sa svog debi albuma "The College Dropout" - a poslednji put je viđen na VMA 2011. godine, kada su on i Jay Z izveli pesmu "Otis".
 
Svojim nastupom na “2013 MTV VMA”, Kanye se pridružio sjajnim izvođačima koji će nastupiti na ovogodišnjoj dodeli, među kojima je Lady Gaga, koja će tog 25. avgusta u Barclays Center-u u Bruklinu po prvi put uživo izvesti novi singl sa njenog budućeg, četvrtog po redu studijskog albuma ARTPOP. 
 
 
Ostavi
komentar

Povezano