Zanimljivosti

10.02.2014.

Hit izjava Miley Cyrus: Moja turneja je edukativna za decu! Miley Cyrus
foto: Youtube screenshot
Hit izjava Miley Cyrus: Moja turneja je edukativna za decu!

Skandal-majstorica Miley Cyrus nas je svojim poslednjim biserom zaista zasmejala do suza!

Čuvena zvezda iz Nešvila koja nas iz dana u dan oduševljava i u isto vreme šokira svojim pesmama, spotovima, nastupima i izjavama, upravo je najavila da će njena turneja „Bangerz“, koja startuje kroz nekoliko dana, biti edukativnog karaktera za decu!

„Fanovi će na koncerima prisustvovati umetnosti kakvu verovatno nikada pre nisu videli. Iako se roditelji možda sa tim neće složiti, ja mislim da je moj show edukativan. Ljudi, naročito u malim sredinama, naučeni su da stvari posmatraju crno – belo. Presrećna sam što ću sa ovom turnejom nastupiti na mestima gde ovakva umetnost inače ne bi bila prihvaćna i gde deca nemaju prilike da se upoznaju sa drugačijom umetnošću“rekla je Miley.

Koncertni nastup u okviru turneje će trajati 90 minuta ali će biti podešen tako da Miley može da ga, prema potrebi i želji, produži koliko god to bude htela.

Podsećamo, u proteklih par meseci Cyrus nas je šokirala nastupima na dodeli MTV nagrada, golotinjom u spotovima i mnogim drugim „ispadima“ ali uprkos ogromnom negativnom publicitetu ona tvrdi da zna šta radi.

Srećno Miley!

Ostavi
komentar