Zanimljivosti

26.10.2016.

Hej Drake, to ti nije okej Kid Cudi
foto: Youtube screenshot
Hej Drake, to ti nije okej

Mentalno zdravlje nije za šalu

Drake je upravo proslavio svoj rođendan i dodao fanovima razloga za slavlje. Izbacio je tri nove pesme i najavio celu plejlistu za decembar. Projekat More Life namerno zove plejlistom, a ne mixtejpom ili albumom, iako ćemo dobiti na desetinu novih originalnih pesmama i... još nešto. Saznaćemo detalje uskoro.
 
Od tri sada date, noseća pesma je Fake Love na kojoj standardno Drake preispituje ljude koji ga okružuju - ko mu je tu pravi prijatelj, a ko je samo došao da se šlepa na slavu. No, ono što je problematično su stihovi pesme Two Birds One Stone koji su upućeni nekadašnjem prijatelju poznatom po hitu Day and Night, drugoj muzici, ali i solidnoj glumačkoj karijeri. 
 
You were the man on the moon, now you go through your phases
Life of the angry and famous
Rap like I know I’m the greatest and give you the tropical flavors
Still never been on hiatus
You stay xan and perked up so when reality set in you don’t gotta face it.
 
Tačno je da je Kid Cudi prosuo razne optužbe na račun dva najveća repera današnjice (Kanye i Drake) sa kojima se do skoro družio, ali je veoma važna činjenica da se malo nakon toga sam prijavio na rehabilitaciju i priznao da se bori sa mentalnim bolestima. 
 
Direktno optuženi Kanye je svom pulenu poželeo zdravlje, a Drake ga ismeva. Interesatno je da je internet zajednica jednoglasno osudila ovaj potez i iskoristila priliku da podseti na to koliko je važno pričati o mentalnom zdravlju i činjenici da nikako ne bi smelo da bude sramote ukoliko patite od depresije i sličnih oblika bolesti. 
 
Pošto je Drake baš imao glup ispad, nećemo vam embedovati njegove pesme već stvar koju je Kid Cudi nedavno izbacio. 
Reč je o pesmi Surfin' koju je producirao Pharrell.
 
Ostavi
komentar

Povezano