Zanimljivosti

23.10.2013.

Gaga pristala na ucenu, Cee Lo Green-u preti zatvor... Cee Lo Green
foto: EXIT PR Photo
Gaga pristala na ucenu, Cee Lo Green-u preti zatvor...

Šta radite ljudi?

Razilaze se Jonas Brothers???

Da smo pre mesec dana trebali da pogađamo koji će boy bend imati ovakve probleme da se čak diskutuje i o razlazu (pu, pu, daleko bilo), iskreno, nikad mi ni na kraj pameti ne bi pali čistunci Jonas Brothers. Ali, naravno, kako u životu, a kamoli u show biznisu, nikad ništa nije onako kako izgleda, upravo su ovi momci u problemima do guše: šuška se o problemima sa drogom, turneja j otkazana a oni svoje fanove mole da se strpe i sačekaju da se sve sredi – šta mislite gde i kako? Pa na Twitteru naravno!

I dok se posao raspada, ljubav cveta pa Kevin, jedan od braće, upravo očekuje prvo dete sa svojom smernom ženicom Danielle. How romantic! Naravno, sve o njihovom privatnom životu možete pratiti u rijalitiju „Married to Jonas“. Ipak treba iskoristiti svaku šansu da se zgrne neki dolar!

Pažljivo slušajte tekstove Katy Perry...

Jer, kako je prelepa pevačica nedavno izjavila – sve njene pesme su autobiografske! Katy je priznala da svaki put kada se lati pisanja pesme ona kroz tekst i muziku ispriča fanovima o nekom događaju iz svog života. Interesantno...

Gaga dear, nagodba na sudu je put ka paklu, pitaj Michael Jacksona!

Lady Gaga je ovih dana donela odluku da će se vansudski poravnati sa svojom bivšom asistentkinjom koja je 2012. godine priložila tužbu protiv mega zvezde zbog navodnog dugovanja od skoro pola miliona dolara i ogromnog broja neplaćenih sati prekovremenog rada. Koliko je Jennifer (bivša asistentkinja) izvukla od prebogate Gage, ostaće tajna ali jedno je sigurno: u očima javnosti, onaj ko pristaje na ucenu verovatno nešto krije. Gaga, Gaga, izrabljivačice!

Cee Lo Green svira klavir, ali NE bukvalno...

Naš omiljeni Cee Lo Green, kog smo ovog leta imali prilike da čujemo i vidimo na nezaboravnom koncertu u Novom Sadu, uhapšen je pod sumnjom da je drogirao jednu devojku sa kojom je onda imao seksualni odnos!?! Ovo drugo ne mogu da dokažu ali zato zbog prve stavke, nesrećnom kralju neo-soula, preti višegodišnja zatvorska kazna.

Nama je teško da u ovo poverujemo, šta vi mislite? Mada... kao što rekosmo na početku današnje Žute Srede: Nikada ništa nije kao što izgleda...

NAPOMENA: Žuta sreda je jedini "trač" tekst koji redovno objavljujemo na portalu MjuzNews. Žute srede (ili kako ih još zovemo - Tračevi sredom) su neozbiljni tekstovi namenjeni isključivo zabavi, podizanju morala i zafrkanciji. Autori tekstova nemaju nikakvu ambiciju da ih čitaoci shvate ozbiljno. Sadržaj je često neproveren, netačan, napisan na bazi nepouzdanih izvora ili preuzet sa još nepouzdanijih tračerskih medija. "Žutu sredu" čitajte samo zabave radi, i kada završite, zaboravite šta ste pročitali! :) Svaka sličnost sa stvarnim likovima i delima je potpuno slučajna iako možda namerna. Dakle, krajnje ozbiljna napomena - Žutu sredu koju ste upravo pročitali smo napisali vrlo neozbiljno i želimo da je tako i shvatite! 

Ostavi
komentar