Zanimljivosti

05.08.2013.

Gabin u četvrtak 8.8. na letnjoj bini BitefArtCafe-a Gabin
foto: BitefArtCafe PR Photo
Gabin u četvrtak 8.8. na letnjoj bini BitefArtCafe-a

Zahvaljujući ljudima iz BitefArtCafea Beograd već godinama ima mesto sa izuzetno kvalitetnom klupskom svirkom koje je sve češće domaćin vrhunskim gostima iz inostranstva koje inače teško da bismo imali prilike da čujemo.

Tako će ovog četvrtka, 8. avgusta, na BitefArtCafe Summer bini gostovati sastav Gabin iz Italije, koji se proslavio širom sveta svojim prvim singlom "Doo Uap, Doo Uap, Doo Uap", koji sigurno znate (link na kraju teksta).

Gabin postoji od 2001. godine i od samog početka njihov pitak zvuk nailazi na ogroman uspeh i prihvatanje širom sveta. Svoju  muziku opisuju kao mešavinu elektronike, fanka, soula, svinga i džeza, upakovanih u jedinstvenu celinu. Iza sebe imaju dva studijska albuma na kojima su sarađivali sa zvezdama kao što su Dee Dee Bridgewater, Chris Cornell iz benda Soundgarden, Nadeah Miranda, pevačica benda Nouvelle Vague i mnogim drugim, a njihova muzika je neretko služila kao saundtrek holivudskim blokbasterima i serijama poput “Seks i grad”.

Gabin, na čelu sa tvorcima benda Masimom Botinijem i Filipom Klarijem poznat je po izuzetno zanimljivim živim nastupima i fenomenalnim ženskim vokalima koje ih prate na turnejama.

Karte za ovaj koncert nisu u prodaji već će na ovaj događaj moći da se uđe isključivo uz pozivnicu.

2 x 2 pozivnice koje smo vam ovim putem poklonili su podeljene a dobitnici su:

Boban N. i Kristina B.

Hvala što nas čitate!

 

 

Ostavi
komentar