Zanimljivosti

25.01.2013.

Elton John i Ed Sheeran nastupaju zajedno na Grammy ceremoniji Elton John
foto: Youtube screenshot
Elton John i Ed Sheeran nastupaju zajedno na Grammy ceremoniji

Lista izvođača od koje će vam otpasti vilica

Dvostruki dobitnik Grammya LL COOL J biće domaćin predstojeće ceremonije dodele prestižnih Grammy nagrada koja će biti održana 10. februara.

Nedavno smo objavili listu nominacija u  najatraktivnijim kategorijama, a ništa manje interesantna nije ni lista onih koji će u ovoj svečanoj noći nastupiti. Do juče smo imali najave da će nastupiti: The Black Keys, Fun., Mumford & Sons, Rihanna i Taylor Swift, a pre par sati je osvanula informacija da će se na ovoj prestižnoj listi naći i: Lumineers, Carrie Underwood i Jack White. Dierks Bently i Miranda Labert će se ujediniti u specijalno za ovu priliku pripremljenom izvođenju a zajedno će po prvi put nastupiti legenda Elton John i mladi, i beskrajno harizmatično Ed Sheeran. E, to je već nastup koji svi očekujemo sa velikim iščekivanjem jer nema dueta u kom je Elton John koji nije postao legendaran a od njegovog neverovatnog nastupa sa Lady Gagom od pre tri godine na 52. Grammyju se još nismo oporavili.

Mislimo da smo vas ubedili da 10. februara ne propustite prenos ceremonije. Podsetimo se malo kako to radi Sir Elton John:

Ostavi
komentar

Povezano