Zanimljivosti

06.11.2013.

Duet: Celine Dion i Ne-Yo Celine Dion
foto: Menart PR Photo
Duet: Celine Dion i Ne-Yo

Pop diva i R’n’B zvezda napravili (ne)očekivanu saradnju!

Početkom septembra čuvena Kanađanka je izbacila novi singl pod nazivom „Loved Me Back To Life“, koji je najava za istoimeni album, a koji ste imali prilike da poslušate na našem sajtu.

Sada nam je Celine priredila nešto sveže, uradivši duet sa dobro nam poznatim Ne-Yo, što je pomalo neobično za nju koja je poznata ljubavnim baladama i pomalo sladunjavim pesmama. Ipak, ovo nije prvi put da ona i Ne-Yo sarađuju, ovo bi se moglo nazvati obnovom saradnje, jer je prvi put to bilo na pesmi „I Got Nothin’ Left“ iz 2007. godine. Ne-Yo je rekao da je raditi sa Celine velika čast, ali da nimalo nije lako, i da se nikada u životu nije osetio „manjim“, zbog veličine njenog talenta i glasa!

Prosudite sami da li vam se sviđa pesma u videu ispod, a za par dana ćemo imati i prilike da čujemo ceo novi album(ili čak i danas, u zavisnosti u kom delu sveta se nalazite), pa se spremite za kritike i pohvale!  Ovo je njen jedanaesti studijski album na engleskom, a vi ako niste ljubitelji nove Celine, i dalje su tu majstorski otpevani klasici!

Uživajte!

Ostavi
komentar