Zanimljivosti

20.05.2014.

Dodeljene Billboard nagrade Marc Anthony
foto: Menart PR Photo
Dodeljene Billboard nagrade

Justin Timberlake zvezda večeri, Marc Anthony najbolji latino pevač...

U „MGM Grand areni“ u Las Vegasu, pre dve večeri je održana dodela Billboard muzičkih nagrada, na kojoj je hologramski nastup Michela Jacksona uz prave plesače „ukrao šou“!

Naime, publika i gledaoci su istovremeno bili oduševljeni i zaprepašćeni kada je uz numeru „Slave To the Rhythm“ zaplesala hologramska verzija Michaela Jacksona, koju su pratili pravi igrači! Njegov posthumni album „Xscape“ na kome se nalazi i ova pesma je trenutno na prvom mestu Billboard liste albuma, a prvi singl sa ovog izdanja „Love Never Felt So Good“, urađen sa Justinom Timberlakeom, je dobio svoju ekranizaciju o čemu smo već pisali!

Kada već govorimo o Justinu Timberlakeu, on je sa sinoćne dodele otišao kao apsolutni pobednik – osvojio je nagrade u čak šest kategorija! Dobio je nagradu za najboljeg izvođača, najboljeg muškog izvođača, najboljeg izvođača sa Billboard-ove liste izvođača od njih 200, najboljeg radio izvođača, najboljeg R'n'B izvođača, kao i nagradu za najbolji Billboard album!

Sa više nagrada u rukama veče su takođe završili i Lorde (najboljo novi izvođač, najbolje rock pesma „Royals“), Miley Cyrus (najslušaniji izvođač na streaming servisu, najgledaniji spot „Wrecking Ball“), Imagine Dragons (najbolji rock izvođač, najbolji rock album, najslušanija pesma na streaming-u, Top Hot 100 izvođači), Daft Punk (najbolji dance/electronic izvođači, najbolji dance/electronic album) Eminem (najbolji rap album, najbolji rap uzvođač), Marc Anthony (najbolji latino izvođač, najbolji latino album, najbolja latino pesma), Luke Bryan (najbolji country album, najbolji country izvođač, dok je numera „Blurred Lines“ osvojila nagrade u čak četiri kategorije!

Interesantno je to što su Katy Perry i Justin Bieber osvojili po samo jednu nagradu (najbolji ženski izvođač i najpopularniji izvođač na društvenim mrežama), dok će Lady Gaga morati da sačeka sledeću godinu, jer nije osvojila nijednu!

Više sreće drugi put, sve čestitke pobednicima!

Ostavi
komentar