Zanimljivosti

13.05.2013.

Depeche Mode pred-party Free Love, DJ Andrej Pejić! Andrej Pejić
foto: Youtube screenshot
Depeche Mode pred-party Free Love, DJ Andrej Pejić!

Mixer House, petak 17. maj

Radovi na Ušću, pred događaj koji mnogi unapred proglašavaju koncertom decenije, uveliko su u toku a do 19. maja kada će Depeche Mode konačno nastupiti pred domaćom publikom, ostalo je svega nekoliko dana. Tenzija raste, a pravi način da se pripremimo za nedelju, obnovimo tekstove pesma i “uđemo u ritam” jeste “FreeLove” party koji će biti održan u petak 17. maja u Klubu Mixer House.

Specijalni gost i glavna zvezda večeri biće čuveni super model Andrej Pejić, kog sigurno jako dobro znate po njegovoj neverovatnoj lepoti i androgenom izgledu kojim je osvojio planetu i pokrenuo nove fashion trendove. Andrej će na žurci nastupiti kao DJ a biće i specijalni gost koncerta Tuborg predstavlja Depeche Mode 19. maja na Ušću. Uz Andreja, u Mixer-u nastupaju i Tijana T, Fanatik, DJ NedLuna Lu. Do koje mere je Andrej u centru pažnje svetskih medija i na radaru najvećih imena show biz-a govori i činjenica da je pre svega nekoliko nedelja igrao jednu od uloga u spotu Davida Bowia „The Stars (Are Out Tonight)“ zajedno sa čuvenom Tildom Swinton i naravno, Bowiem lično.

Žurka zagrevanja posvećena je Međunarodnom danu borbe protiv homofobije i transfobije – IDAHO Day, koji se obelažava na taj datum, 17. maja.

Sve kreće u 22h a Mikser House je u Karađorđevoj 46.

Ostavi
komentar

Povezano