Zanimljivosti

17.09.2014.

Da li su Blonde Electric najiritantniji duo svih vremena? Blonde Electric
foto: YouTube screenshot
Da li su Blonde Electric najiritantniji duo svih vremena?

Novo izdanje X Factor-a obećava

Ovogodišnje britansko izdanje X Factor-a je startovalo dobro, i pored sjajnih vokala i neobičnog broja kantautora, pojavili su se biseri za „morate pogledati“ kategoriju – međutim, ovoga puta, njih dve su prošle!

U pitanju je duo koji se zove Blonde Electric, koga čine dve rođene sestre, koje prvenstveno izgledaju pomalo jezivo, sa svojim manija-kokain-speed-šizo ponašanjem, i koje su odlučile da oprobaju sreću, izabravši da pevaju numeu Jessie J „Do It Like A Dude“.

Posle nastupa, koga je prekinuo Simon Cowell, i publika i žiri su ostali bez teksta – one dobro pevaju, ali boja njihovih vokala je katastrofalna, imaju ritma a opet deluju da se kreću i gde treba i gde ne treba, svuda su na sceni, ne falširaju i pevaju u harmoniji, a opet zvuče kao dve mačke tokom parenja u februaru i tako dalje...

Prvi se pribrao Simon, koji njihove glasove uporedio sa ogromnom školskom tablom, po kojoj osam ljudi grebe noktima... puta deset – ali im je ipak dao DA, jer na neki neverovatan način ove sestre privlače pažnju i ne možete da skinete pogled sa njih. Sa tri DA (jedno Cheryl Cole nije bila za), Blonde Electric su prošle dalje, a šta dalje možemo očekivati od ovog paklenog dvojca, ostaje da vidimo...

Ukoliko se desi da sorele postanu muzičke zvezde, naša prognoza je da će biti onaj tip poznatih, koje ili obožavate ili mrzite, sredine nema!

Pogledajte i sami:  

Ostavi
komentar

Povezano