Zanimljivosti

27.01.2016.

Da li One Direction odlaze u istoriju? One Direction
foto: Detalj sa omota albuma
Da li One Direction odlaze u istoriju?

Pogledajte spot za "History" i procenite sami

“History”, treći zvanični singl sa petog studijskoga albuma „Made In A.M“, snimljen je pre svega kao posveta odanoj i ogromnoj fan bazi One Direction.

Neki fanovi su čak imali tu sreću da otpevaju prateće vokale na ovoj pesmi i tako postanu deo istorije najveće grupe na planeti. Još jedno tumačenje je da je ova pesma posvećena i nekadašnjem članu Zaynu Maliku, koji ih je napustio prošlog marta da bi se posvetio solo karijeri.

Spot za pesmu "History" je objavljen mesec i po dana nakon odlaska benda na neodređenu pauzu, tokom koje će se posvetiti sopstvenim karijerama, muzičkim ali i filmskim, stoga je on pojas za spasavanje neutešnim fanovima i za njih će uvek imati posebnu, sentimentalnu vrednost. Spot prati priču o petorici momaka, od njihovog početka, na audiciji za  X Faktor, do finalnog koncerta najveće tinejžderske senzacije na planeti.

U spotu se pojavljuje osobe koje su obeležile postojanje One Direction, bivši član Zayn, čovek zadužen za njihovo formiranje, Simon Cowel, kao i horde vrištućih fanova.

Da li je ovo najveća muzička ikada ispričana priča? Verovatno!

Ostavi
komentar