Zanimljivosti

26.12.2012.

Da li je mlada zvezda van kontrole? Justin Bieber
foto: Youtube screenshot
Da li je mlada zvezda van kontrole?

Saradnicima Justina Biebera otpada kosa sa glave zbog njegovog bahatog ponašanja

Ako je suditi po naslovima iz svetskih medija u poslednjih par nedelja, deluje da je teenage mega zvezda Justin Bieber prestao da bude fin i vaspitan mamin sin - momak iz komšiluka, kako ga je industrija godinama prikazivala.

Već je stara priča da jedva punoletni Justin uveliko vozi skupe automobile, kupuje vile, živi pa raskida sa Selenom Gomez i pravi mini skandale, ali su sada počele da kruže priče o njegovom, malo je reći razmaženom, ponašanju i bahatom odnosu prema saradnicima.

New York Daily News piše da je izgleda vrtoglavi uspeh super pop stara počeo da uzima danak i da on zadaje sve više problema svojim saradnicima. Anonimni sagovornik NY Daily Newsa takođe je rekao da je Justin okružen servilnim ljudima koji na sve što on traži i zahteva odgovaraju sa "Da" i da njega više niko zapravo ne nadgleda. Naravno, ima i onih koji mu iskreno žele dobro i taj deo njemu bliskih ljudi je prilično zabrinut da bi ovakvo ponašanje ubrzo moglo da se veoma loše odrazi na njegovu karijeru.

Koliko god bajkovito izgledalo da neko tako mlad uspe da napravi značajnu karijeru koja je zasnovana na pravom talentu toliko ova priča očigledno uvek ima i drugu stranu. Setimo se i mnogig drugih teenage zvezda i njihovih uspona i padova - pod sličnim okolnostima: Britne SpearsMacaulaya Culkina zvezdu serijala "Sam kod kuće", Lindsay Lohan i mnogih drugih.

Nadamo se da će Justin u najskorije vreme da se opasulji i da shvati da je skromnost vrlina i da je to što radi sve samo ne cool.

Ostavi
komentar
  • 27.12.2012, 04:02h zoki - treba da ga mama odvali od batina i sve će biti cool. bolje mama danas, nego neko drugi sutra!

Povezano