Zanimljivosti

28.06.2017.

Da li biste propustili venčanje prijateljice iz detinjstva zbog ovoga?
foto: warrenchapmanfilms.com
Da li biste propustili venčanje prijateljice iz detinjstva zbog ovoga?

Znamo nekoga ko bi.

Od nedavno imamo još jedan uvid u to kako je biti na Adele koncertu, pa možda možemo da sudimo u interesantnoj svađi dve dugogodišnje prijateljice.
 
Warren Chapmen bio je taj koji je dobio je zadatak da napravi vizulenu podršku turneju na kojoj je Adele trenutno, a objavio deo za pesmu I Miss YouKako to sve izgleda možete videti na ovom sajtu
 
Chapman je već sarađivao sa Adele na nekim velikim televizijskim nastupima, ali i sa drugim velikim izvođačima kao što su The Rolling Stones
 
 
Adele se jako bojala kako će njena turneja izgledati zato što se danas očekuje od izvođača da izgleda drugačije, skida se i pada sa plafona na dvadesetak igrača ili makar ima gomilu gostiju. Ispostavilo se da može i drugačije. 
 
Kažu da je Adele koncert nešto što treba doživeti, da se njen glas podrazumeva, ali da je cela produkcija primerena i impresivna. Ipak, nismo sigurni da li bismo propustili venčanje najbolje prijateljice zbog toga. Internet je i dalje podeljen zbog jednog takvog slučaja gde je tridesetogodišnje prijateljstvo ugroženo nakon što su se pojavile besplatne karte za Adele koncert. Buduća mlada je napisala blog post na tu temu, a mnogi su odlučili da se uključe u raspravu i osude devojku koja je odlučila da propusti venčanje iako je najavljeno nakon veridbe pre još tri godine. 
 
Da li biste vi propustili venčanje prijatljica iz detinjstva zbog ovoga? 
 
 
Ostavi
komentar

Povezano