Zanimljivosti

23.03.2016.

Nastavlja se bromansa Kanyea i Biebera Kanye, Ellen, Justin, Sam
foto: Instaram @theellenshow
Nastavlja se bromansa Kanyea i Biebera

Možda je i saradnja na pomolu

Kanye West nema kome se nije zamerio. Posebno znamo da ima čudan odnos sa Taylor Swift. Prošle godine je taman ispeglao frku oko uzurpitanja one dodele nagrada, opet ju je čačnuo na aktuelnom albumu "T.L.O.P.".  U njegu odbranu, mislimo da je upotrebio B**** reč iz milošte. 
Branimo ga malo, jer znate da ga volimo. Posebno ga voli Vojkan Bećir. Možda voli Kanyea koliko sam Kanye voli Kanyea. Evo mnogo reči na temu ovde
 
U muzičkim vestima ćete teško naći da se neko sa nekim voli. Posebno se mediji trude da dame porede i stavljaju jedne naspram drugih. Među tim vestima, našla se i jedna lepa priča. 
 
Pre nekoliko dana Kim Kardashian West je snapchatovala svog supruga kako priznaje da mu je "What Do You Mean" omiljena pesma prošle godine. Malo posle toga ga je odvela na Justinov koncert. Koliko se dobro, inače namrgođeni, Kanye proveo, možete videti na raznim linkovima. Evo jednog ovde
 
Bieberu su naravno dojavili da ima posebnog gosta, pa nije propustio priliku da kaže koliko poštuje starijeg kolegu. Pričao je o Westovom značaju, o tome da postoji malo ljudi koji imaju tako jasnu ideju o sebi i svojoj karijeri, ali pre svoga o tome šta žele da postignu svojim proizvodima - bilo da je reč o patikama ili albumima. Bieber je sve rekao sa manje reči i više poštapalica, ali smo shvatili da je na to mislio. 
 
Ovo sad nije bio prvi put da je Kanye uhvaćen kako đuska uz tu pesmu. Ne samo nedavno u kolima sa Kim, već i pre pola godine. To je zabeleženo i na JB-evom instagramu. Tvitovao je da mu je Kanye velika inspiracija. Bieber je u septembru u jednom intervjuu pričao o tome kako je biti u prisustvu figure kao što je Kanye. Kaže da jedino što čovek može da uradi je da sedne i sluša ga. Takođe je rekao da su radili zajedno na pesmi koja ima njujorkški vajb. Nadamo se da će je objaviti, pošto ipak nije završila na "Purpose". 
 
Na možemo da se ne nadamo nekom zajedničkom singlu. Kanyeova produkcija i lirike, uz Biberovo pevanje refrena i đuskanje u spotu... moglo bi tako nešto, a? 
 
Ostavi
komentar