Zanimljivosti

31.07.2013.

Blunt vežba gerila marketing, Harry iz 1D (ni)je gej... James Blunt
foto: PR Photo
Blunt vežba gerila marketing, Harry iz 1D (ni)je gej...

Žuta sreda je ove nedelje žuća nego ikad!

A koje dugme da pritisnem?

James Blunt, kralj tzv. „kuku – lele“ žanra, napravio je pre par dana gaf za koji on kaže da je greška a nama je teško da u to poverujemo. O čemu se zapravo radi?

Iako je nedavno najavljivao svoje povlačenje iz sveta muzike, što je zaista razočaralo milione obožavaoca širom sveta, Blunt se izgleda, kao neodlučna mlada, predomislio. Pa dobro, njegova karijera, njegovo pravo. Onda je nakon duže pauze, snimio singl „Bonfire Heart“ koji je onda navodno „greškom“ poslao mailom na milione adresa u Britaniji. Hm... malo tanka priča zar ne? Svako ko je ikada pokušao da pošalje cirkularni e-mail na više od sto adresa zna da to i nije tako lagan posao a sem toga, ispravite nas ako grešimo, privatno lice i ne može da pošalje mail na milione adresa tek tako – za to postoje posebni programi / aplikacije. Nismo stručnjaci za ovu temu, ali nama cela priča više liči na sjajan marketinški potez nego na grešku (tobož’) digitalno smotanog Blunta. A vama? U svakom slučaju, pesma je odlična pa ne vidimo razlog za ovu gerilu, ali dobro...

Dobro nam došao nazad James!

Mama monster je zapravo pravi monster?

Lady Gaga je od kako se pojavila meta raznih tračeva i naklapanja a poslednji koji se pojavio pomalo ježi dlačice na vratu... nama makar.

Navodno je jedan od momaka iz njene plesne grupe, ljut zbog lošeg tretmana i „mobinga“, otvoreno progovorio o Gagi iza bine a ono što je ispričao nije nimalo lepo po ovu mega zvezdu koja upravo punom parom radi na novom albumu koji se unapred najavljuje kao remek delo koje će promeniti POP jednom zauvek (to ćemo tek da vidimo).

Gaga je navodno, prema rečima ovog anonimnog izvora (što mu odma’ daje žešći kredibilitet), potpuno izgubila razum i previše se poistovetila sa svojim alter – egom Lady Gagom pa tera sve, pa čak i svoje najbliže prijatelje i porodicu da je zovu Gaga a ne Stefani (kako joj je pravo ime), na zaposlene se izdire a kad su momci u pitanju ponaša se kao predator po sistemu „moram imati sve na čega mi pogled padne“. Navodno vodi ljubav na javnim mestima gde postoji opasnost da bude uhvaćena i ponaša se kao „luda“.

Hm... Teško nam je da u ovo poverujemo, a vama?

Drug, drug, pa u drugo stanje...

E, lako je muškarcima jer oni i u 53. godini bez ikakvih problema mogu da postanu očevi i to – po prvi put. Simon Cowell je doduše, zaista imao preča posla pa mu nije ni zameriti što je malo okasnio – čovek je gradio imperiju i tražio talente diljem sveta, a to nije lako. Ovaj muzički mogul, (vlasnik franšize X Factor koja konačno najesen dolazi i kod nas), navodno će postati otac i to (pazite sada na ovaj momenat) sa suprugom svog prijatelja!?!

E, Simon, Simon... Naravno, buduća mama, Lauren Silverman, nije više sa svojim mužem (to bi stvarno bilo too much), Simonovim drugom, ali još uvek nisu razvedeni pa je situacija u najmanju ruku malo bzvz.

Nisam gay, dečka mi!

Harry Styles, jedan od petorice momaka iz čuvenog boy benda One Direction za kojim luduju milioni tinejdžerki širom sveta, već duže vreme vuče etiketu „sumnjivog“ kad je u pitanju njegovo seksulano opredeljenje. Cela je priča dodatno dobila na težini kada je nedavno pukao trač da je navodno u vezi sa Nickom Grimshawom, DJ-em sa Radija 1.

E, sada, da nije još jednog trača, po kom je Harry navodno bio i sa Taylor Swift, već bi mu odavno nadenuli oznaku „gej“, ali ga mlada country zvezda „izvlači“ pa ga novinari tretiraju kao biseksualca što je kao cool. E, Harry ne misli da je cool pa je mučenik pokušao da „objasni“ sve preko Twittera, naravno samo se zaglibivši još grđe... kuku...

Ostavi
komentar