Zanimljivosti

04.02.2019.

Blamantni striptiz Adama Levina na poluvremenu Superboula
Blamantni striptiz Adama Levina na poluvremenu Superboula

Bendu Maroon 5 nisu pomogli ni Travis Scott, ni Big Boi

Prvo da podvučemo, radovali smo se nastupu Maroon 5 na Superboulu, za razliku od većine. Milom ili silom ih slušamo preko petnaest godina i ne sporimo im brojne hitove. She Will Be Loved rado ćemo zapevati na karaokama, a This Summer's Gonna Hurt like a MotherFucker obeležila nam je i preostale sezone 2015. godine! Mnogi su očekivali da će njihov nastup na poluvremenu najtelevizovanijeg sportskog događaja biti slab, ali sumnjamo da je iko mislio da će biti ovoliko loš. Prelistajte tvitove na ovu temu, teško da ćete naći pohvale čak i među (nekadašnjim) fanovima ove grupe.
 
Maroon 5 su upitani da nastupaju zato što Rihanna nije htela. Ona i ko zna ko još je odbio NFL i Pepsi. Pretpostavlja se da je M5 trebalo da idu u paketu sa Cardi B, zbog aktuelnog hita Girls Like You, pa da su ih zato na kraju uzeli. I Rihanna i Cardi su odustale zbog problematičnog odnosa NFL-a prema Colinu Kaepernicku, koji je koristio teren za protest protiv policijske brutalnosti. Uspeli su da nagovore Travisa Scotta da izvede jednu pesmu, kao i polovinu dua Outcast. Scott i Big Boi odabrani su zbog toga što im je Atlanta rodni grad, a u njemu se finale održavalo. 
 
Prvi problem je neorganski spoj dve hip-hop zvezde različitih generacija sa jednim od najbeljih bendova današnjice. Nemaju ništa zajedničko sa Maroon 5. Adam je sada samo meta ismevanja zbog načina na koji je igrao pored njih na sceni. Ništa belje se davno nije videlo. Porede ga sa pijanim ujakom na svadbi.  
 
Drugi problem je sama izvedba. Adam Levine poznat je po svom falsetu koji u studiju dobija oblik prijemčiv za radio, ali na ovom nastupu nije mogao da ga kontroliše. Levine je javnosti poznat i kao sudija u šou The Voice, u kojem mu je pozicija sigurno ugrožena sada, pošto je izgubio dosta na kredibilitetu. 
 
Ceo nastup više je ličio na striptiz nego koncert. Adam je skidao deo po deo, i na kraju otkrio sve svoje tetovaže na (za ovu priliku posebno) nabildovanom telu. Bolje da je vežbao pevanje. 
 
Nekima je problem što se skidao, a mnogi zameraju i šta je skidao. Mi smo u toj gomili ljudi koje bole oči od verovatno najgoreg dezena koji smo na muzičaru videli, a znate da smo ih se nagledali. Sigurno ćemo saznati da je iza te braon majice neka poruka, ali ne želimo ni da znamo koja je. 
 
Mnogi pamte da je Janet Jackson praktično izgubila karijeru zbog toga što je (nevoljno) pokazala bradavicu, u događaju koji je muškog aktera tog događaja lansirao u zvezde, uništio MTV, stvorio YouTube i u još mnogome odredio pop kulturu. Svi primećuju da je Levinov nastup bio još jedan pokazatelj duplih standarda. 
 
Počeli su sa Harder to Breathe, pa je uz mali omaž SunđerBobu Drake eksplodirao sa zvučnika dok je Travis doleteo na stejdž. Nešto starija ikona Atlante, Big Boi je ušao u kabrioletu i izveo The Way You Move, a Adam se izblamirao još jednom jer ga je ovaj iskulirao za pozdravljanje. Girl Like You izveli su sa gospel horom i samo pokazali koliko Levine nema vokal za nastup pred milionima. Usledile su She Will Be Loved dok su iz publike puštali jeftine lampione, Sugar, pa na kraju Moves Like Jagger. Poslednja pesma je opet bila samo podsećanje na Rolling Stones i druge velikane koji su nastupali na ovom dođagaju, odnosno koliko Maroon 5, uz svo dužno poštovanje, ne mogu da se stave u istu kategoriju sa takvima. 
 
Ostavi
komentar

Povezano