Zanimljivosti

10.03.2016.

Kako su Naomi i Antony ostavili Vojkana Bećira bez teksta Drone Bomb Me
foto: Apple music screenshot
Kako su Naomi i Antony ostavili Vojkana Bećira bez teksta

Skandal tokom sastanka redakcije MjuzNews-a

Sinoć u kasnim satima, u prostorijama redakcije muzičkog portala MjuzNews na Vračaru, održan je redovni sastanak svih zaposlenih. Među njima je bio i kolumnista Vojkan Bećir, koji je od nedavno ravnopravni član redakcije. 
Dok su se prolazile važne stavke poput otimanja o intervju sa jednim riđim izvođačem čije ime nije relevantno za ostatak teksta, Bećir je u jednakim intervalima izgovorio JAO! OBUSTAVI! KREPAĆU! TIŠINA! i kliknuo nešto pri okretanju kompjutera svojim saradnicima. 
Radi se o tome da je u tom trenutku upravo objavljen spot za pesmu "Drone Bomb Me". Spot smo morali da gledamo dva puta, jer je tokom prvom emitovanja kolega Bećir ispuštao neljudske zvuke koji bi mogli da inspirišu još jednu nepotrebnu sezonu serije X Files. 
 
Vojkan vam je možda kroz neku svoju kolumnu pominjao koliko je veliki fan svih ljudi koji su se našli u tom videu: Antony and the Johnsons, Naomi Campbell, Hudson Mohawke, Oneohtrix Point Never, Riccardo Tisci, Nabil i Woodkid. 
 
Antony Hegarty je za svoj novi projekat, prvi pod imenom ANOHNI, pozvao Hudsona i Oneohtrixa da mu rade produkciju, Nabil je režirao svevišnju Naomi, a sve to je stilizovao kreativni direktor Givenchy-a. Woodkid je tu kao očigledna inspiracija. 
Singl "Drone Bomb Me" predstavljen je kod Annie Mac gde je najavljen i album HOPELESSNESS koji izlazi 6. maja.
 
 
 
Svaki pop entuzijasta će manje ili više odlepiti na ovu vest i pokrenuti razgovor koliko liči na ono što je Yoann Lemoine radio 2011. godine kroz svoj projekat Woodkid. Pogledajte spot za pesmu "Iron" u kojoj je supermodel Agyness Deyn i sami prosudite. Setite se i da je Lemoine režirao spotove za neke druge izvođače kao što je Lana Del Rey. U spotu za pesmu "Born To Die" sedi na tronu koji podseća na stolicu koja je i u ANOHNI spotu. 
 
 
 
 
Ostavi
komentar

Povezano