Zanimljivosti

22.10.2015.

Angelina Jordan je totalno najbolja od sve dece pevača Agelina Jordan i mudri stihovi
foto: YouTube screenshot
Angelina Jordan je totalno najbolja od sve dece pevača

Mala Norvežanka sa neverovatnim repertoarom

Kategorija: deca pevaju. Ili ih ne podnosite ili ste navučeni. Ako ih ne podnosite, verovatno ih ne podnosite zato što ih neko oblikuje za potrebe cirkusa i stavi u solarijum zvani studio, pred ljude kojih bi ta ista deca i trebalo da se plaše. Ako ih volite, onda ih volite zato što ste naleteli na čudesna bića poput Angeline Jordan, devetogodišnje (ako dobro računamo) pobednice tamičenja Norveška ima talenat

Mala Angelina Jordan je prošle godine na svoju audiciju došla naoružana pesmom "Gloomy Sunday", čuvenom samoubilačkom himnom mađarskog pijaniste i kompozitora Rezső Seressa čiji je kraj toliko bio pesimističan da je izdavačka kuća nagovorila Billie Holiday da ga promeni i koju su se drznule da posle nje otpevaju samo prave dive poput Diamande GalasBjörk.

To je tek početak priče o Angelini Jordan, nadtalentovanoj devojčici koja svojim glasom, potpuno neočekivanim i besprekornim repertoarom i dušom starom verovatno 7 milijardi godina svakoga ko ima uši patosira u prvoj rundi. 

Potpuno svoja, Angelina pred kamere izlazi sa pesmama poput "Fly Me To The Moon", "Bang Bang", "Summertime", "I (Who Have Nothing)" itd. 

 

 

Ostavi
komentar

Povezano