Zanimljivosti

25.03.2013.

Ana Rucner obradila mega hit "What a Feeling" Ana Rucner
foto: Youtube screenshot
Ana Rucner obradila mega hit "What a Feeling"

Kako vam se dopada?

Ana Rucner, poznata hrvatska čelistkinja i pevačica koja više nego uspešno kombinuje klasiku, pop i world music, izbacila je ovih dana novi spot za pesmu „What A Feeling“. Radi se o obradi čuvene, istoimene, pesme iz filma „Flashdance“ iz 1983. godine, koju u originialu peva Irene Cara. U verziji Ane Rucner, poznata melodijska linia nije dramatično izmenjena ali je dodata bravurozna deonica sa violončelom kao središnji deo u kom Ana koketira sa orjentalnim motivma.

Spot za ovu pesmu pojavio se na sajutu YouTube 14. marta, snimljen je u Dubajiu u glam maniru i prikazuje Anu u njenom najboljem izdanju ali ne izostavlja ni zapanjujuće kadrove ovog neverovatnog grada. U vezi sa snimanjem spota Ana je izjavila:

"Snimanje video spota u kojem po prvi put i pjevam je za mene sjajno iskustvo. Bila sam jako nervozna prije početka snimanja, ali me vizažistica Donatella smirila kad je rekla da su i neke velike zvijezde poput Ume Thurman jednako nervozne. Nije bilo lako dobiti sve dozvole i papire koje su potrebne za snimanje spota u Dubaiju, ali isplatilo se jer imamo  dosta atraktivnih lokacija. Ekipa s kojom sam radila dolazi iz različitih krajeva svijeta i drago mi je da smo napravili video spot koji će zadovoljiti i svjetske kriterije. Naravno u Dubaiju je teško izbjeći glamur, ali osim atraktivnih kadrova vjerujem da će se mojoj publici svidjeti i onaj glazbeni dio na koji sam jako ponosna. Pjesma What A Feeling je nastala iste godine kad sam se ja rodila, a Flashdance je film koji sam pogledala nebrojeno puta. Kad smo došli na ideju da pjevam ona je definitivno bila moj prvi izbor. Nakon svega što se dogodilo od same ideje do realizacije,  doživljaji u Dubaiju, ekipa sa snimanja spota, zadovoljstvo nakon obavljenog posla i sjajne fotografije Marka Zirduma mogu samo reći : What a feeling."

Spot je režirao Stefan Ranđelović.

Ostavi
komentar

Povezano