Zanimljivosti

16.01.2014.

Aleksandra Brković: Ekskluzivni intervju za MjuzNews Aleksandra Brković
foto: Luka Pilipović
Aleksandra Brković: Ekskluzivni intervju za MjuzNews

"Kiki nam je velika podrška"

Aleksandra Brković je jedna od onih takmičara X Factora Adria oko kog su mišljenja publike najoprečnija. I dok jedni komentarišu njenu mimiku i nastup drugi se oduševljavaju snagom njenog glasa, emocijom i originalnošću. Bilo kako bilo, Aleksandra se (oko toga ćemo se verovatno svi složiti) sasvim nezasluženo prošlog utorka našla u duelu sa Mladenom Lukićem iz kog je izašla kao „pobednik“ i prošavši kroz „uglene uši“ nastavila takmičenje. Pred drugi LIVE nije krila strah da će se sličan scenario ponoviti a produkcija se grubo našalila sa njom ostavivši njeno ime za sam kraj pri „prozivanju“ onih koji, zahvaljujući glasovima publike, idu direktno dalje. Verujemo da joj je laknulo kada je čula svoje ime i želimo joj od srca puno sreće u daljem takmičenju:

MjuzNews: Išla si u muzičku školu i učila si solo – pevanje. Kako se dogodilo da ljubav prema POP-u i roku ipak prevagne nad ljubavlju ka operi i da li ti je bilo teško da se opredeliš?

Aleksandra: Ljubav prema popu i roku je bila jača. Opera je divan pravac u muzici, ali mislim da je ovo više za mene.

MjuzNews: U tvojim interesovanjima spajaju se sport i muzika. Otkud to?

Aleksandra: Sportom mi se bavi cela porodica: tata, mama i brat. Ja sam na tatu, on je davno završio DIF...        

MjuzNews: Na audiciji si izvela jednu od najtežih popularnih pesama, „Listen“ od Beyonce. Da li smatraš da je rizik bio velik?

Aleksandra: Rizik jeste bio velik obzirom da sam bolesna na prvoj audiciji otpevala tu pesmu jer je ona sama po sebi veoma teška, čak i u najidealnijim uslovima.

MjuzNews: Kako je raditi sa Kikijem i za koga, iz svoje grupe, misliš da ti je najjača konkurencija?

Aleksandra: Kiki nam je velika podrška, i mislim da veruje u nas. A devojke iz moje, tj. Kikijeve grupe gledam kao prijatelje, a ne kao konkurenciju.

MjuzNews: U prvom LIVE show-u si se našla u duelu sa Mladenom koji je, prema glasovima publike, izgubio. Da li ti je žao što žiri nije doneo odluku o tome ko ispada i kako tumačiš njihovo glasanje?

Aleksandra: Nije mi žao, jer je žiri imao tešku odluku, Mladen je odličan vokal!      

MjuzNews: Mladen je izjavio da smatra da si upravo ti jedna od najjačih kandidata. Kako komentarišeš tu njegovu izjavu i ko je za tebe potencijalni favorit?

Aleksandra: Mladenu veliko hvala, to mi mnogo znači. Od njega čuti tako nešto me tera da se potrudim da dam sve od sebe. Ne bih da odam tajnu ko je po meni potencijalani favorit.  

MjuzNews: Da li planiraš da, bez obzira na konačni plasman, nastaviš sa ozbiljnim bavljenjem muzikom?

Aleksandra: Naravno da planiram da nastavim da se bavim muzikom, daću sve od sebe da bar pokušam to da ostvarim. Nema ništa lepše nego živeti od nečega što najviše voliš.          

MjuzNews: Zašto publika treba da glasa baš za tebe?

Aleksandra: Jer mislim da imam još toga da pokažem, samo ako mi budu dali priliku.

Ostavi
komentar

Povezano