Zanimljivosti

07.02.2019.

21 Savage još uvek u zatvoru, Jay-Z priskače u pomoć
foto: Youtube screenshot
21 Savage još uvek u zatvoru, Jay-Z priskače u pomoć

Izgleda da se pretvarao da je iz Amerike

Prvi naslovi su delovali zabavno, ali se situacija ne smiruje. 21 Savage je uhapšen od strane imigracionog, zbog toga što tvrde da se lažno predstavljao da je rođen u Atlanti. On se danas vodi kao jedan od najpopularnijih američkih repera, ali ICE tvrde da je došao iz Engleske tek sa 14 godina i ostao i nakon što mu je istekla viza. 
 
Određen mu je pritvor i puštene su informacije koje mu ozbiljno štete karijeri. Preti mu deportacija i to je skoro sve što znamo. 
 
Nicki Minaj i Cardi B su bili veoma glasne u podršci, kao i druge kolege, ali jedino je Jay-Z odlučio i da nešto preduzme. Unajmio je advokata da pomogne slučaju, ponajviše jer misli da 21 Savage ne treba da bude razdvojen od svoje dece. 
 
21 Savage uhapšen je malo nakon što je objavio još jedan odličan singl, ovoga puta potpomognut uticajnim kolegom koji je takođe izrazio svoje nezadovoljstvo situacijom. U nadi da će se ova situacija brzo razrešiti, pogledajte spot u kojem su J.Cole i 21 Savage, sjajni reper koji je svojim strofama na hitovima kao što su Rockstar nesporno doneo osveženje na scenu. 
 
 
Ostavi
komentar

Povezano