Zanimljivosti

16.10.2013.

1D Day: Do sada neviđena akcija koja će uključiti fanove iz celog sveta One Direction
foto: Menart PR Photo
1D Day: Do sada neviđena akcija koja će uključiti fanove iz celog sveta

Priključi se i ti!

Čini se da muzičke zvezde sve više shvataju koliko su fanovi važan (da ne kažemo jedini i najvažniji) deo njihovog uspeha – što je za svaku pohvalu. Revoluciju je, u tom smislu, napravila Lady Gaga koja je među prvima započela novu eru u odnosima sa obožavaocima. Gaga je na najbolji mogući način iskoristila najpopularnije društvene mreže (pre svega Twitter i FB) kako bi bila u konstantnom i direktnom kontaktu sa svojom publikom. Usledili su slični primeri a deluje da najveću i najiskreniju zahvalnost prema publici koja ih je stvorila, osećaju muzičari i bendovi koji su ponikli iz takmičenja za talente kao što je X Factor. Naravno, jedan od najlepših pimera je najpopularniji sastav na planeti One Direction koji ovih dana priprema za svoje fanove nešto što niko do sada nije uradio – 1D Day.

O čemu se radi?

Pričamo o projektu koji se zove 1D DAY a koji će, zahvaljujući novim tehnologijama i pre svega interentu, omogućiti svakom 1D fanu BEZ OBZIRA NA TO ODAKLE JE da na neki način, zajedno sa momcima, učestvuje u ovom danu. Ovaj globalni događaj pružiće vam uvid u jedan dan benda One Direction a sve putem sedmočasovnog programa koji će se uživo snimati uTV studiju i odatle emitovati, što ćemo moći da pratimo iz bilo kog kraja sveta – putem interneta. Sadržaj najavljenog programa je i dalje tajna a na websajtu koji je napravljen specijalno zbog ovog projekta, One Direction vas pozivaju da u narednim nedeljama pratite informacije na sajtu kako biste saznali na koji način možete učestvovati.

Da pristupiš web sajti klikni OVDE a na Twitteru možeš pratiti sve novosti vezano za 1D Day putem haštaga #1DDay.

Facebook stranica je OVDE  a 1D Day je zakazan za 23. novembar.

Podsećamo da novi album One Directiona, „Midnight Memories“ izlazi svega 2 dana nakon 1D Day-a, 25 novembra a ovaj album je već proglašen za najbolje prodavano izdanje na amazonu.uk u pretprodaji – ikada!

 

Ostavi
komentar