Zanimljivosti

31.05.2013.

10 najgorih muzičkih spotova svih vremena Britney Spears
foto: Youtube screenshot
10 najgorih muzičkih spotova svih vremena

...snimljenih za neke od najvećih hitova ikada...

Malo smo se prisećali nekih žešćih promašaja kad su muzički video spotovi po redu pa delimo sa vama 10 najbrutalnijih "bisera. Malo i mi da bacamo hejt, zdravo je to :-) Uživajte i javite kako vam se dopada lista...

1. Olivia Newton John – „Physical“

Čestita Sendi iz „Briljantina“! A sada bela traka oko glave, teretana, znojavi momci i pevanje o „fizikalisanju“?! Olivia, đavolice!

2. David Hasselhoff – „Hooked on a Feeling“

Mič iz „Čuvara plaže“ peva?! UPOZORENJE! Pesma počinje sa „uga ćaka“, i mi iz redakcije smo izdržali do pola, ako neko odgleda do kraja, neka napiše u komentaru ispod kako se završava.

3. Britney Spears – „Gimme More“

Verovatno je njena garaža pretvorena u klub za potrebe snimanja spota. Svi  u klubu (uključujći i plavu, slatku,straight nju) gledaju koliko je looda, kul,ne-straight i divlja, ona pleše oko šipke, briga je za sve! Na neki način podseća na žrtve trafikinga sa slika koje panduri nađu tokom racije. Joj, bre, Britni...

4. Eddie Murphy & Michael Jackson – „Whatzupwitu“  

Kralj komedije i kralj popa popeli se nebu pod oblake, gde lebde oko nota, notnog sistema, golubica, krilatih srca i ko zna čega još... Sve vam je oprošteno!

5. Mariah Carey feat. Jay Z. – „Heartbreaker“

Ova gospođa ima više spotova koji bi se mogli naći ovde, ali izabrasmo baš ovaj. Šta može da bude bolje od dekoltirane Maraje u spotu? DVE dekoltirane Maraje! Koje se tuku. U bioskopskom WC-u. Dok animirani Jay Z baca rime sa bioskopskog platna. Završetak: sipanje koce u krilo bivšem i, naravno, pevanje u registru od kog kreće krv na nos.

6. Village People – spot po izboru. Svaki je, blago rečeno, čudan.

Mi smo odabrali "Macho man" da nam se slaže uz Oliviu sa prvog mesta... zapravo ovo je kao neka radnička verzija njenog upeglanog i nauljenog spota. Fujick... A o pesmi ćemo nekom drugom prilikom, recimo u tekstu "5 najgorih pesama od kako je sveta i veka" - pa će biti na počasnom prvom mestu. Isuse...

7. Bonnie Tyler – „Total Eclipse of the Heart“

Kultna pesma, ali spot... Krajnje bizaran. Ne znamo kakve veze ima njeno emotivno stanje s tim da ona dolazi da radi kao profesor u sablasnu srednju školu, koju pohađaju samo dečaci, uveče se mota po hodnicima u providnoj beloj haljini, ti isti dečaci se mačuju sa zlatnim štrasom pod maskama, prevrću trpezu i šta sve ne, a na kraju jednom još i oči svetle?!?!?! Izgleda je reditelj imao total eclipse of the mind...

8. Cher – „Music's No Good Without You“

Ona je ovde u nekom futurističkom tripu. Valjda je kraljica neke udaljene galaksije, i nema tog nekog bez koga muzika nije dobra, pa ga priziva uz pomoć magijskih moći u obliku holograma?! Cher, naravno, kao i uvek,izgleda kao da je upravo proslavila trideseti rodjendan. Po sedmi put. Mada, ne bi nas čudilo da Cher dočeka vreme kada se spotovi budu snimali u drugim galaksijama. Živela ti nama još 300 godina!

9. James Blunt – „You're Beautiful“

Bivši vojnik sedi na nekoj platformi, vadi svašta iz džepova, izuva se, skida i skače u plave dubine. A za sve to vreme peva, kako su ljudi utvrdili, himnu svih stalkera. Niđe veze, al' dobro, da ne cepidlačimo!

10. MjuzNews uvek voli da čuje i glas naroda, pa pustite mašti na volju, i dajte nam vaš predlog u komentarima! :))))  

Ostavi
komentar

Povezano