Setite se

29.09.2019.

Zajednički nastup kraljica Robin S., Crystal Waters i CeCe Peniston
foto: Youtube screenshot
Zajednički nastup kraljica Robin S., Crystal Waters i CeCe Peniston

#EPIC

Dodela BET nagrada nije nešto na šta previše obraćamo pažnju, pa je zato malo kasnije do nas stigao ovaj nastup. Tri legendarne pevačice delile su scenu i izvele medli svojih najvećih hitova, što niko ne bi smeo da propusti, pa ga delimo sa vama. 
 
Tri klasika house muzike izvele su dame prepoznatljivih vokala na pozornici koju je postavila televija BET, a usput su ih i nagradili titulom Black Girls Rock
 
Osim tri kraljice, na sceni je bila još jedna jaka ženska figura - DJ Cocoa Chanelle. A osim što su imale gomilu prigodnih plesača, pored matrica je svirao i bend. Zaista epski nastup! 
 
Robin S., Crystal Waters i CeCe Peniston su u manje od šest minuta spakovale Show Me Love, Gypsy Woman (She’s Homeless) i Finally, radijske i klupske vanvremenske hitove. Ovo su pesme koje su ranih devedesetih dovele do popularizacije žanra, zahvaljujući sjajnim bitovima, ali i upravo talentovanim vokalistkinjama. 
 
Trideset godina kasnije, sa istim žarom, možda i jačim, izvele su svoje hitove na radost prisutnih i za još jedan ulazak u anale. 
 
Ostavi
komentar

Povezano