Setite se

25.01.2017.

Sting ima novi album, te je cela The Police diskografija na popustu The Police
foto: Youtube screenshot
Sting ima novi album, te je cela The Police diskografija na popustu

Jedan od najvećih (bendova) svih vremena

Legendarni rock sastav The Police osnovan je 1977. godine. Bili su aktivni narednih deset, pa se ponovo okupili 2008. godine da bi obradovali fanove turnejom. Iako se to ne čini kao dugotrajna karijera, bila je veoma plodna i više nego uticajna. Gotye ne bi postojao bez njih, kao ni Bruno Mars. Lady Gaga ih je isticala kao više nego uticaj. 
 
 
Kada se govori o bendu The Police, težište se brzo prebaci na multitalentovanog i nadasve harizmatičnog frontmena. Gordon Sumner, koji muziku pravi kao Sting, jedan je od najvećih muzičara svih vremena. 
 
U bendu The Police, Sting je svirao bas i pevao, dok je Stewart Copeland bio za bubnjevima, a gitaru svirao Henry Padovani dok ga nije zamenio Andy Summers
 
Već prvim studijskim albumom Outlandos d'Amour došli su na vrhove top lista. Nakon toga, Reggatta de Blanc doneo je globalno voljenu pesmu Message in a Bottle. Zenyatta Mondatta i Ghost in the Machine obeležavaju sam početak osamdesetih, a doživljavaju komercijalni uspeh i lovorike kritičara. Ipak, Synchronicity iz 1983. godine njihov je najuspešniji album. Njime je u knjige najvažnijih zapečaćeno ime benda The Police, i to sa obe strane okeana, ponajviše zbog singla Every Breath You Take.
 
Preko muzičkog servisa Google Play možete dobiti celu The Police diskografiju preko ovog linka. Ukoliko se odlučite na taj korak, imaćete bar četiri od petsto najboljih albuma svih vremena prema mišljenju magazina Rolling StoneImate opciju da sebi nabavite po sniženoj ceni i kompilaciju Greatest Hits (1992), album Live! (1995), kao i Certifiable: Live in Buenos Aires (2008). 
 
 
 
Podsećamo vas da je prošlog novembra šezdesetčetvorogodišnji Sting objavio sasvim novi album kojim je posebno obradovao fanove koji ga vole po radu u bendu u kojem je počeo. Sve recenzije albuma 57th & 9th kažu da je Sumner zaokružio svoju karijeru, nakon puno uspešnog eksperimentisanja sa zvukovima i formama. Vratio se klasičnom pop roku koji je definisao pre tridesetak godina. 
 
Pogledajte spot za singl I Can't Stop Thinking About You, a album vam je dostupan klikom na ovaj link
 
 
 
Ostavi
komentar

Povezano