Setite se

16.01.2019.

Prva nova Cranberries pesma nakon smrti Dolores
Prva nova Cranberries pesma nakon smrti Dolores

Snimljena neposredno pred nesreću

Pre tačno godinu dana, preminula je Dolores O'Riordan, pevačica grupe The Cranberries. Njihov značaj je nemerljiv, dok je uspeh nesporan. Oni su jedna od komercijalno najuspešnijih grupa svog vremena. 
 
Dolores se mučila celog života sa mentalnim zdravljem, a najveći porok joj je bio alkohol. Preminula je nesrećnim slučajemm, u 46. godini, dok je pokušavala da se vrati na scenu. Snimala je novi album i bila srećna kada bi pričala o vraćanju na turneju.
 
Preostali članovi grupe odmah su se složili da The Cranberries ne postoje bez Dolores i najavili brzi raspad. U dogovoru sa porodicom preminule pevačice, odlučili su da objave album sa demoima koje je ona snimila neposredno pred smrt. 
 
Prva pesma objavljena je na godišnjicu nesreće i zove se All Over Now, a prigodan je i naziv samog albuma - In The End. 
 
Noel, Mike i Fergal najavili su album za 26. april. Do tada preslušajte prvu pesmu sa albuma kojem se radujemo, iako nam podsećanje na tragičnu smrt voljene Dolores iznova slama srce. 
 
<iframe width="605" height="341" src="https://www.youtube.com/embed/gSC2upiyRlQ" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
Ostavi
komentar

Povezano