Setite se

11.01.2021.

Paula Abdul uhvatila Keanu Reevesa spuštenih pantalona
Paula Abdul uhvatila Keanu Reevesa spuštenih pantalona

Biser sa snimanja spota za "Rush Rush"

Više od svega volimo dobar izgovor da se podsetimo predivne muzike pa koristimo priliku što je Paula Abdul, nakon trideset godina, na svetlost dana iznela činjenicu da je videla tadašnjeg partnera sa snimanja, Keanu Reevesa, kako svira imaginarnu gitaru u vešu.

Prvo, neka neko javi čoveku jer izgleda da on uopšte nije bio svestan toga. Naime, na snimanju spota za, sada već evergrin, "Rush Rush", Paula Abdul je htela da se upozna sa mladom filmskom zvezdom koja je tek ušla u biznis i otišla je do njegove prikolice. Kaže da se čula muzika i da su vrata prikolice bila odškrinuta pa je kucnula i pošto se niko nije oglasio, javila i zakoračila unutra da bi zatekla Keanu Reevesa kako sa slušalicama na ušima svira nevidljivu gitaru u gaćama. 

Paula Abdul kaže da se povukla i pomislila: "Ok, upoznaćemo se na snimanju."

Pesmu i spot koji je režirao Stefan Würnitzer proto-milenijalsi i svi slušaoci Karolina radija dobro znaju. Ono što filmofili i generacije starije od milenijalsa mogu da prepoznaju sa lakoćom je da je spot gotovo shot-for-shot omaž filmu Buntovnik bez razloga Nikolasa Reja sa Jamesom Deanom i Natalie Wood u glavnim ulogama.

 

Ostavi
komentar

Povezano