Setite se

26.08.2014.

Christina Aguilera: 15 godina od debija Christina Aguilera
foto: Genie in a bottle, detalj sa omota
Christina Aguilera: 15 godina od debija

Sećate li se „Genie In A Bottle“?

Nedavno smo pisali da je Xtina po drugi put postala mama, a verovali ili ne (vreme zaista leti prebrzo), prošlo je 15 godina od kako se čuvena blondina moćnog glasa pojavila na sceni!

Christina je još kao klinka krenula da juri karijeru u industriji zabave, pa je zajedno sa Justinom Timberlakeom i Britney Spears učestvovala u poznatom projektu za decu „The Mickey Mouse Club“, a te 1999. godine Chris je izbacila svoj debitantski album „Christina Aguilera“, najavljen pesmom „Genie In A Bottle“, koja je velikom brzinom postala planetarni hit (neobično je to što je ista godina bila odlučujuća u karijerama Britney i Justina)!

Posle odlinog starta, Xtina je nastavila da ređa hitove – „What A Girl Wants“, „Come On Over“, „Dirrty“, „Voice Within“ i druge, i iako je imala par skandalčića u privatnom životu, Christina je vremenom sazrelila i stekla status jednog od najboljih vokala američke muzičke scene!

Od „blonde“ četvorke koja je startovala te godine – Chrstina, Britney, Jessica Simpson i Mandy Moore – možemo reći da je novopečena mama najbolje prošla!

Podsetite se prvog hita Xtine

Ostavi
komentar

Povezano