Novosti

17.04.2018.

Zlatno doba Kylie Minogue
foto: Youtube screenshot
Zlatno doba Kylie Minogue

U četvrtoj deceniji karijere

Njena karijera traje 31 godinu. Bila je turbulentna, zbog nametnutnih rivalstava, teške bolesti, javnih krahova romantičnih veza. Ipak, Kylie je uspela da neočekivanim albumom postigne komercijalni uspeh. Delom, zbog dobrog termina za objavu albuma. 
 
Cardi B još uvek nije probila englesko tržište dovoljno, a niko drugi veliki nema aktuelni album. Zbog toga je Kylie prva na listama. Ispostavilo se da ima dovoljno starih i vernih fanova koji žele njen kantri pop album. Golden je prvi u rodnoj Australiji i voljenoj Velikoj Britaniji. 
 
Da nije reč samo o dobrom tajmingu, pokazuje činjenica da se singl Dancing provlači kroz razne plejliste i ide ka pozicioniranju na zvaničnoj top listi mnogo nedelja nakon objavljivanja. To je veliko dostignuće za starije izvođače kao što je Kylie, koji sve češće gube striming bitke. 
 
Stariji konzumenti popa radije kupuju nego strimuju, premda imaju i već svoje tokom godina napravljene zalihe muzike. Radio se ne zanima za to šta rade Madonna ili Robbie, ali su slušaoci uspeli da nađu put do Kylie kojoj će mesto broj jedan na listi albuma multiplicirati prodaju, jer mladi idu za hajpom. 
 
Ostavi
komentar

Povezano