Novosti

30.10.2019.

zalagasper u još jednom singlu na engleskom
foto: Youtube screenshot
zalagasper u još jednom singlu na engleskom

signals

Nakon što su u junu predstavili svoj prvi singl na engleskom - come to me, zalagasper se ove jeseni vraćaju numerom signals. Ona stiže uz animirani spot iza koga stoji Gašperov brat, Luka Šantl. 
 
„Obožavamo animirane filmove jer se pomoću njih određeni događaji mogu prikazati na različite načine. Nekoliko meseci nakon što smo dovršili ovu pesmu, videli smo animirani film koji je napravio Luka i odmah smo znali da želimo upravo sa njim da radimo na videu za „signals“, otkrili su Zala Kralj i Gašper Šantl.
 
zalagasper ni do sada nisu krili svoja razmišljanja o okruženju i međusobnim odnosima, maštanjima i shvatanju sveta oko nas. Ovog puta, pozabavili su se preispitivanjem i definisanjem komunikacije, koja, iako sastavni deo svakog odnosa, može da nas namuči s vremena na vreme. 
 
„Svako od nas može različito da tumači određene stvari, što će nekada dovesti do konflikta, ali i do izuzetno lepih trenutaka. Ova pesma istražuje one nesporazume u komunikaciji koji mogu da se dogode svakome od nas“, objasnili su oni.
 
Slovenski duo je nedavno održao nastup na showcase festivalima Moscow Music Week i Waves Vienna, a sledeće godine svoju čaroliju će predstaviti i pred publikom Eurosonic Noordeslag festivala.
 
Ostavi
komentar