Novosti

04.11.2017.

Zagrevanje za novi U2 album još jednim singlom
foto: Youtube screenshot
Zagrevanje za novi U2 album još jednim singlom

Get Out Of Your Own Way

U2 predstavljaju novi singl sa očekivanog studijskog albuma Songs of Experience, koji je srpskoj publici dostupan u Google Play digitalnoj pretprodaji, a čiju objavu očekujemo 1. decembra.
 
Nova pesma nosi naziv Get Out Of Your Own Way, a dolazi nakon odličnog najavnog singla You're The Best Thing About Me i Facebook live videa za pesmu The Blackout. Produkcijom nove pesme, baš kao i najavnog singla, bavili su se: Jacknife Lee, Ryan Tedder i Steve Lillywhite, a u produkciji ostatka albuma pridružili su im se Andy Barlow i Jolyon Thomas.
 
Na samom kraju novog singla čuje se najcenjeniji reper današnjice, Kendrick Lamar. Za sada je možete naći samo na servisima za slušanje muzike.  
 
Singl Get Out Of Your Own Way naći će se na novom, 14. studijskom albumu, snimanom u Dablinu, Njujorku i Los Anđelesu. Dolazi u digitalnom i CD obliku i dvostrukom vinilu. U standardnom obliku nalazi se 13, dok ćemo u deluxe izdanju imati priliku da čujemo 17 pesama.
 
Songs of Experience svojevrsni je nastavak albuma Songs Of Innocence, obzirom da pesme sa oba izdanja nalaze inspiraciju u poeziji Vilijama Blejka, pisane tokom 18. veka. Kako prethodno izdanje predstavlja iskustva i uzore benda iz 70-ih i 80-ih godina prošlog veka, Songs of Experience dolazi u formi intimnih pisama namenjenih mestima i ljudima, bliskim članovima benda.
 
 
Uz digitalnu pretprodaju albuma, irski rokeri objavili su i datume nove severnoameričke eXPERIENCE + iNNOCENCE turneje, koja počinje u maju 2018. godine.
 
 
Ostavi
komentar

Povezano