Novosti

08.01.2014.

X Factor: Takmičenje napustio Mladen Lukić Mladen Lukić
foto: Luka Pilipović
X Factor: Takmičenje napustio Mladen Lukić

Žiri odluku prepustio publici

Nakon prve LIVE emisije prvog regionalnog X Factora koju smo pratili večeras na televiziji PINK takmičenje je napusto Mladen Lukić.

Nakon pevačkog dvoboja u kom su se, na iznenađenje mnogih, našli Aleksandra Brković i Mladen Lukić žiri je odluku prepustio publici koja je najmanje glasova dala Mladenu.

Malo je reći da je konkurencija bila brutalna budući da je svih 12 finalista dalo sve od sebe kao i da se radi o zaista vrhunskim talentima kakve do sada nismo imali prilike da vidimo u sličnim TV emisijama kod nas.

Borba za pobedu se nastavlja već sledećeg utorka kada će se finalistima, zahvaljujći glasovima publike, pridružiti neko od takmičara koji su ispali u fazi „kuće sudija“. Novu šansu dobiće neko od ovo četvoro kandidata: Aleksandra Sekulić, Maid Hećimović, Miloš Bajat ili Jana i Luka a odluka je na vama – zato glasajte za svog favorita!

Sledeće nedelje gledamo: Daniela Kajmakoskog, Doktore, Lukijana Ivanovića, Ilmu Karahmet, Aleksu Perovića, Tamaru Milanović, Harisa Ćato, 4U, Maju Novaković, H2O i Aleksandru Brković.

Za kompletan pregled večerašnje emisije kliknite OVDE a za intervju sa Mladenom OVDE.

 

Ostavi
komentar