Novosti

09.02.2014.

X Factor: Šesti LIVE otkazan zbog epidemije gripa! X Factor, žiri
foto: Luka Pilipović
X Factor: Šesti LIVE otkazan zbog epidemije gripa!

Umesto showa gledamo specijal

Umesto očekivanog X Factor LIVE showa, koji je po planu trebao da bude emitovan u utorak 11. februara od 21h, gledaoci će na televiziji PINK imati priliku da gledaju X Factor specijal pod nazivom “Upoznaj svog favorita”.

Razlog zbog kog je produkcija najpopularnijeg televizijskog takmičenja za pevače-amatere, donela odluku da otkaže šesti LIVE je, kako saznajemo, epidemija gripa od kog su oboleli gotovo svi takmičari ali i veliki deo ekipe koja učestvuje u realizaciji programa.

“Nažalost, epidemija gripa trenutno vlada u X Faktoru, pa smo planiranu pauzu koja treba da se desi nakon polovine emitovanja emisija uživo, samo pomerili za ovaj utorak kada ćemo prikazati X Faktor Specijal koji po pravilima služi da gledaoci maksimalno upoznaju takmičare. Približavamo se finalu i pravi je trenutak da napravimo presek njihovih dosadašnjih nastupa, izjava i utiska. Mentori su se vezali za svoje štićenike, naporno rade sa njima  i tuguju kada neko napusti takmičenje. Ali oni ih dobro poznaju, a vreme je da i gledaoci maksimalno dobro upoznaju naše mlade buduće zvezde i tako odluče kome će poveriti muzičku scenu celog regiona”, stoji u saopštenju produkcije.

Kandidatima i ekipi svakako želimo brzo ozdravljenje i puno sreće u daljem toku takmičenja.

Ostavi
komentar

Povezano