Novosti

12.02.2015.

X Factor: Potraga za novom muzičkom zvezdom se nastavlja X Factor
foto: PR Photo
X Factor: Potraga za novom muzičkom zvezdom se nastavlja

Poslednja predaudicija je u Beogradu i trajaće čak tri dana!

Druga sezona najpopularnijeg pevačkog takmičenja “X Faktor Adria” koji će se od proleća prikazivati u čak pet zemalja regiona i prvi put na tv Prvoj uveliko se sprema, a predaudicije su nakon Skoplja, Podgorice, Splita, Zagreba, Banja Luke, Sarajeva došle i u Srbiju! U toku je predaudicija u Novom Sadu, dok se sutra očekuje početak trodnevne predaudicije u Beogradu,  u Kombank Areni. Ukoliko niste stigli da se prijavite, možete to uraditi i direktno na predaudicijama, pravo učešća imaju stariji od 14 godina. 

“Došla sam sa dečkom, zajedno ćemo nastupiti i želja nam je da u takmičenje uđemo kao duo, s obzirom da X Faktor podržava i vokalne grupe. Odlučili smo da se predstavimo španskom pesmom, želimo da nas stručni žiri upamti, da budemo drugačiji od ostalih!” – kaže dvadesetdvogodišnja Mila iz Inđije koja je na novosadsku predaudiciju došla među prvima.

Više stotina zainteresovanih pristiglo je na Novosadski sajam iz cele Vojvodine, a sudeći po reakcijama produkcije “Connect Live Media” koja realizuje šou kvalitet prijavljenih nije izostao: “Ove godine smo posebno zadovoljni budući da su kandidati gledali prošlogodišnji šou i  dobro su se pripremili za predaudiciju. Sudeći po kvalitetu kanidatata u svim gradovima u kojima smo do sada bili, druga sezona “X Factor Adria” biće ubedljivo najuzbudljivije pevačko takmičenje u celom regionu!” – kaže Milena Popović, PR menadžer produkcije projekta.

Potraga za novom muzičkom zvezdom se nastavlja: poslednja predaudicija održaće se u Beogradu i trajaće čak tri dana (13-15.2.2015.) tokom kojih će stručna komisija saslušati sve prijavljene kandidate I doneti odluku o tome ko od njih prolazi dalje i dobija priliku da svoje pevačke sposobnosti I tkz factor “X” pokaže pred novim regionalnim žirijem čija ćemo imena uskoro saznati.

Ostavi
komentar

Povezano