Novosti

22.03.2015.

X Factor Adria večeras od 20 časova X Factor Adria - žiri
foto: PR Photo
X Factor Adria večeras od 20 časova

Muzički spektakl sat vremena ranije na Prvoj

Konačno smo dočekali 22. mart – večeras na Prvoj televiziji ćemo gledati sjajne pevačke talente iz celog regiona, ali požurite sa kupovinom grickalica – prva emisija počinje u 20 časova!

Sada već sigurno znate ko čini „strašni sud“ – tu su Aleksandra Kovač, Tonči Huljić, Massimo Savić i Željko Joksimović, a da je atmosfera u žiriju odlična potvrđuju i Željko i Aleksandra: „Kristina i Aleksandra su potpuno drugačije. Neslaganje sa Kristinom je spontana reakcija, a eto, desilo se da je upravo naš odnos učinio da sezona bude zanimljiva. Kao što tada nisam tražio nekoga sa čijim se mišljenjem često ne slažem, tako nisam ni sada. Sa novim članovima se dobro slažem, a ako drugačije mislim od nekog to je prosto posledica naše različitih ukusa koja je sasvim prirodna stvar.  Aleksandra je draga koleginica i veoma poštujem njen rad, a kakva je kao sudija ne mogu da otkrijem – videćete uskoro” – objasnio je Joksimović.

Aleksandraje dodala: “Željka izuzetno poštujem kao kompozitora, pevača i vrsnog muzičara! On je šarmantan i inteligentan covek i divno smo se proveli snimajući dosadašnje emisije X factor-a! Delimo istu ljubav i strast prema muzici, iako nam se ukusi i stilovi razlikuju! Ljudi ne treba da se vrednuju na osnovu muzičkog stila i ukusa, već isključivo na osnovu znanja, umeća i talenta! Postoji veliko uzajamno poštovanje i simpatija među nama i verujem da će to publika i osetiti gledajući epizode X Factor-a”!

Spremite se – još malo manje od 2 sata i počinje drugi po redu regionalni X Factor!

Ostavi
komentar

Povezano