Novosti

01.08.2014.

Who See izbacili novi album Who See
foto: Detalj sa omota albuma
Who See izbacili novi album

Poslušajte novo izdanje na Deezeru

Who See, sastav iz Kotora, su izbacili novi, treći po redu album koji su nazvali „Nemam ti kad“, koji možete da poslušate na Deezer-u, ali i drugim muzičkim platformama!

Na novom izdanju se nalazi 14 pesama, za čiju produkciju su bili zaduženi Seagal Prime, Dedduh, The Outvaderzi Baby Dooks, a na albumu su se našli i zanimljivi gosti -  Maat Baandy, Random, Kendi, Kid Radja, DJ Raid, kao i rap legenda iz Njujorka, Sean Price!

Noyz, član Who See-a, je povodom izlaska albuma rekao: „Kad smo počinjali raditi rap prije 15 godina, sve je krenulo iz zabave i igre, ne znajući da će cijela priča da se nastavi do današnjeg dana. Kao i tada, i danas sve to smatramo igrom i ne prestajemo da eksperimentisemo i da tražimo taj naš zvuk. Ipak, može se čuti da je ovaj album i produkcijski, a i sa tekstovima i temama ozbiljniji od predhodna dva, jer ti nemamo kad ko nekad”.

Od danas, pored posednjeg izdanja „Nemam ti kad”, na Deezeru možete poslušati i prva dva albuma kotoorskog sastava „Sviranje kupcu” (2007) i „Krš i drača” (2012).

 

Ostavi
komentar

Povezano