Novosti

22.06.2016.

Vrtimo se uz Aleksandru Kovač Aleksandra Kovač - Vrtiš me u krug
foto: PR photo
Vrtimo se uz Aleksandru Kovač

Nova letnja pesma

Aleksandra Kovač nam ovog leta donosi pravu pesmu za plesni podijum. Novi singl Vrtiš Me u Krug je stvoren da se vrti bez prekida na vašim slušalicama i zvučnicima.

Nakon dueta Ljubav, na kome joj se pridružio Marko Tolja, i koji nas je podsetio na neka davno zaboravljena, romantična vremena, Aleksandra se vraća modernom i bržem zvuku. Ova pesma je pravo osveženje i može odlično da se složi sa inostranim letnjim hitovima na vašoj playlisti.

Aranžman i muzičku produkciju kao i do sada potpisuje oprobani tandem RAprodukcije, koji čine Aleksandra i muzički producent Roman Goršek. Jedan od posebnih elemenata koji će pokrenuti ljude na ples je i Romanov fanki bas, koji doprinosi  uzbudljivom gruvu ove numere.

Aleksandra je nedavno potpisala ekskluzivan ugovor sa izdavačkom kućom Croatia records, koji obuhvata sva njena izdanja i singlove iz sfere popularne muzike, ali i muziku koju je komponovala za pozorište i film. Uskoro nas očekuje i spot za pesmu Vrtiš Me u Krug a do tada ćemo je slušati na youtube-u i deezer-u.

Ostavi
komentar