Novosti

13.12.2012.

Vlado u Novom Sadu peva za DŽ!! Vlado Georgiev
foto: PR Photo
Vlado u Novom Sadu peva za DŽ!!

Fenomenalan potez poznatog džentlmena

Osim što je njegov nastup na dočeku Nove Godine na Trgu Slobode u Novom Sadu definitivno potvrđen, na danas održanoj konferenciji za novinare Vlado Georgiev je demantovao spekulacije koje su se ovih dana mogle pročitati uglavnom u žutoj štampi a vezano za njegov honorar za ovaj koncert.

On je istakao da mu je izuzetno drago što je pozvan da ovom prilikom nastupi u Novom Sadu, i da nagađanja oko visine honorara apsolutno nisu tačna i da će članovi benda sa kojim će nastupiti dobiti primeren honorar ali da će on pevati besplatno. Šta više, Vlado će za ovu priliku donirati i skupocenu opremu neophodnu za održavanje koncerta.

Ne iznenađuje nas mnogo ovakav Vladin potez budući da je uvek imao džentlmenske manire a veoma je dobro poznat i po svom humanitarnom angaživanju i činjenici da se bez izuzetka uvek odaziva na svaki poziv za sakupljanje pomoći bolesnima i onima koji su na bilo koji način ugroženi.

Novosađani imaju svo pravo da budu jako ponosni na koncert koji nas očekuje u ovom divnom gradu, za novogodišnju noć, i sasvim su u pravu kad kažu da će ovog 31.12. Novi Sad biti glavni grad Srbije.

 

 

Ostavi
komentar