Novosti

21.01.2015.

Viva Vox u Kombank Areni 9. maja Viva Vox
foto: PR Photo
Viva Vox u Kombank Areni 9. maja

Proslava desetogodišnjice postojanja

Naš najuspešniji a capella hor Viva Vox će ove godine prirediti veliku žurku u Kombank Areni, povodom sjajnog jubileja – 9.maja ova fantastična ekipa slavi deset godina postojanja!

Viva Vox je svoj do uspeha došao postepeno, a prelomni trenutak je svakako bila obrada čuvenog hita „Du Hast“ od Rammsteina, koji je za kratko vreme postao ogroman hit, čiji je video harao srpskim internetom. Posle brojnih rasprodatih koncerata širom zemlje i regiona, kulminacija je bio nastup u sali Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, gde su ovi svojevrsni kulturni ambasadori naše zemlje celom svetu predstavili sebe i Srbiju u najboljem svetlu.

Na predstojećem spektaklu 9. maja u Areni, članovi Viva Vox-a su najavili standardan repertoar koji svi iznova volimo da čujemo, ali i nove obrade koje će nas takođe oduševiti!

Prvih 500 karata za parter će u pretprodaji koštati 1000 dinara, dok će u redovnoj prodaji cene karata po sektorima iznositi 1200, 1700, 2100 i 2500 dinara. Ulaznice možete nabaviti na blagajni Kombank Arene i svim prodajnim mestima Eventima počevši od srede 21. januara. Zato požurite i što pre nabavite svoje karte za koncert koji će sasvim sigurno obeležiti koncertnu sezonu koja je pred nama.

 

 

Ostavi
komentar

Povezano