Novosti

12.03.2015.

Viva Vox objavljuju svoj prvi album Viva Vox
foto: PR Photo
Viva Vox objavljuju svoj prvi album

Jubilarni koncert 9. maja u Kombank Areni

Najpoznatiji hor sa naših prostora, pod rukovodstvom Jasmine Lorin, Viva Vox, objaviće svoj prvi studijski album krajem marta, a čiji će izlazak proslaviti na velikom, jubilarnom koncertu u Kombank Areni 9. maja.

Na albumu, koji se objavljuje pod okriljem MascomRecords-a, naći se svetski hitovi u dobro nam znanom Viva Vox maniru, a glavni aranžer Boris Balunović je poručio: „Studijsko snimanje a cappella obrada pesama, samo sa glasovima i beatbox-om, bilo je veliki izazov kako za nas tako i za sjajne ljude iz Attic studija koji su snimili ovaj album na način na koji to niko u Srbiji do sada nije uradio. Naša publika će moći da čuje malo drugačiji zvuk od onog na koji su navikli kada nas slušaju na koncertima, ali možda će svoj put do diska naći i neke pesme koje će preneti i energiju sa nastupa uživo. Moraćete da sačekate da album izađe kako biste saznali“.

Dirigent i vođa hora Viva Vox, Jasmina Lorin, je povodom objavljivanja „Viva Vox“ albuma izjavila: „Želeli smo da na poseban način obeležimo desetu godinu rada hora, a ima li boljeg načina od izdavanja prvog albuma i održavanja koncerta u Areni? Ovim smo želeli da se zahvalimo svim slušaocima koji nas prate još od koncerata u zemunskom Domu vazduhoplovstva, kao i svim pevačima koji su prošli kroz hor i pomogli mu da postane ovo što danas jeste. Nadamo se da će naš album prvenac i koncert u Kombank Areni biti dokaz da u Srbiji može da opstane i drugačiji doživljaj muzike od onog koji preovladava“.

Strpite se još malo i nabavite kartu za majski koncert!

Ostavi
komentar

Povezano