Novosti

14.03.2013.

Video premijera drugog singla Zebra Dots-a Zebra Dots
foto: www.universalmusic.rs
Video premijera drugog singla Zebra Dots-a

Danas ekskluzivno samo na MjuzNews-u!

Zebra Dots je sastav za koji ste u poslednjih mesec dana svi čuli.

Njihovo debi izdanje „Walking On A Chance“ i istoimeni prvi singl postali su regionalni hit i omiljena muzika urednika radio stanica. Promociju svog prvenca u Beogradu iskoristili su za snimanje čak dva video spota. Prvi, za najavni singl „Walking on a chance“ koji je nedavno premijerno prikazan na MTV-ovoj listi Domaćica a ove nedelje je već na fenomenalnom #5 mestu!

Ono što smo tada tajnovito najavljivali konačno možemo da objavimo na sva zvona – Zebre imaju još jedan sjajan singl i spot koji je snimljen prilikom njihovog boravka u Beogradu!

Radi se o numeri „Don’t Try“ koja generalno poručuje „živi i pusti druge da žive“ a za koju je jedan od dva vokala Zebri i autor teksta Koolade izjavio: „sviđa mi se ne samo zbog poruke, već i radi pozitivne energije koju odašilje“. Spot je snimljen u prostoru kluba KC Grad a radnja se simbolično nastavlja tamo gde je stala u spotu za „Walking On A Chance“.

Zahvaljujući divnoj saradnji sa ljudima iz Universal Music Srbija danas imamo veliku čast da budemo prvi i jedni web portal koji će premijerno objaviti ovu vest i ovaj video.

Uživajte!

Ostavi
komentar

Povezano