Novosti

29.08.2013.

Veliki uspeh Lee Dobričić Lea Dobričić
foto: PR Photo
Veliki uspeh Lee Dobričić

Disconnect it – pesma dana na Beatport-u

Lea Dobričić, koju znamo kao pobednicu Burn DJ takmičenja na Ibici, se ne zaustavlja! Ona ređa uspeh za uspehom a najnoviji je taj da je upravo njena pesma „Disconnect it“ objavljena na prvoj strani sajta Beatport i proglašena za pesmu dana!

Lea je prvi DJ sa srpske scene kome je pošlo za rukom da jedan svetski poznat sajt za distribuciju elektronske muzike objavi na svom homepage-u baš njenu pesmu! Ona smatra da je to velika čast, kako je izjavila, takođe rekavši da je želela da predstavi kombinaciju tople melodije sa čvršćim tech ritmom. Inače, traka „Disconnect it“, izdata za Burn Records, donosi nam pravi techno beat koji vozi, fantastično uklopljen sa zvukom elektronike devedestih!  

Lea trenutno radi kao rezident kluba Privilege na Ibici, zahvaljujući pobedi na takmičenju Burn, a nastupa i u klubu El Row 14 u Barseloni! DJ pult je delila sa nekim od najvećih imena(Laurent Garnier, Sebastian Leger, Fritz Kalkbrenner, Carl Li i drugi), nastupala je na čuvenom španskom festivalu Monegros a mogli smo je i videti na Dance Areni na ovogodišnjem EXIT-u, zajedno sa Dejanom Milićevičem i Markom Milosavljevićem!

Bravo Lea!!!

Da čujete ovu pesmu klik OVDE.

Ostavi
komentar