Novosti

14.06.2013.

Vedran Šilipetar: novi spot za pesmu "Bježala si" Vedran Šilipetar
foto: PR Photo
Vedran Šilipetar: novi spot za pesmu "Bježala si"

Još jedno odlično izdanje pulskog kantautora

Hrvatski umetnik Vedran Šilipetar ovih dana je objavio novi spot za pesmu “Bježala si” koja će se naći na njegovom drugom, još neobjavljenom albumu!

Vedran je svestran umetnik mlađe generacije, koji je diplomirao na riječkoj Akademiji primenjenih umetnosti i radio kao profesor likovne umetnosti. Pored vajarstva i slikarstva, ogromnu ljubav gaji i prema muzici, kojom se bavi još od malena. Vedran svira nekoliko instrumenata (klavijature, gitara, udaraljke), a sam je kantautor gotovo svih pesama! Prvi album je pojavio 2009. godine pod nazivom “Mor Roll”, nakon čega se njegov život drastično menja!

Njegovi singlovi se sve više vrte na stanicama po Hrvatskoj, ali i u regionu, a Vedran je do sada učestvovao na festivalima poput “Mediafesta”, “Melodije Mostara”,”Dore”, mada je svoju umetnost predstavljao i šire – u Slovačkoj, Češkoj, Nemačkoj, Italiji, Rusiji...

Nije lako nalepiti etiketu ovom momku jer njegova muzika sabira više žanrova, i tu se mogu čuti pop, rock, funk i zato uživajte u spotu ovog čoveka iz Pule za koga će se tek čuti!!!

Ostavi
komentar

Povezano