Novosti

10.06.2013.

Večeras, dupla MTV premijera u 20h SevdahBaby & Djixx
foto: Detalj sa postera
Večeras, dupla MTV premijera u 20h

SevdahBABY & Djixx i Elemental

MTV Premijera večeras (ponedeljak 10. jun) u 20 časova donosi dva nova spota, SevdahBaby & Djixx „Ti mi se tako sviđaš (Spiritus)“ i Elemental „Po mojoj mjeri“.

"Ti mi se tako sviđaš (Spiritus)" je obrada pesme klutnog beogradskog benda iz osamdesetih, "Јakarta", a autentična SevdahBABY produkcija je i ovaj put obogaćena karakterističnim vokalom mlade Djixx. Ova pesma je drugi singl ovog beogradskog producenta koja najavljuje novi album "SEGA MEGA, TI I JA" koji je planiran za jesen. 

Meseci marljivog rada urodili su plodom za ekipu Elemental benda. Novi spot je urađen za singl „Po mojoj mjeri“ i druga je pesma koju je bend predstavio sa nedavno objavljenog novog albuma „U redu je“. „Po mojoj mjeri“ označava novi početak ovog zagrebačkog benda, koji je u poslednjih nekoliko godina uspeo da pridobije srce i sluh cele regije. Ovim singlom Elemental nastavlja sa nešto žešćim zvukom kog su se dotakli na svojim poslednjim albumima, ali ovog puta instrumentalno i vokalno usklađeniji nego ikada pre. 

Ostavi
komentar