Novosti

22.09.2014.

Večeras (22.9.) dvostruka MTV premijera Dubioza Kolektiv
foto: PR Photo
Večeras (22.9.) dvostruka MTV premijera

Nove spotove predstavljaju Dubioza i Ničim izazvan

Večerašnje izdanje MTV Premijere (20h) donosi nove spotove sastava Dubioza kolektiv za pesmu „No Escape (from Balkan)“ i Ničim izazvan za numeru „Rekla je“.

Svega par meseci nakon objavljivanja debi albuma, sastav Ničim izazvan oglašava se sa potpuno novim singlom. Nova pesma pod imenom ''Rekla je'' snimana je u studiju „Šamarčina“ u Vrbasu, dok su završni zahvati rađeni u Sarajevu, u studiju Đanija Pervana iz benda Letu štuke, koji potpisuje i produkciju ovog singla. Spot je sniman tokom letnjih živih nastupa i dočarava euforičnu atmosferu koja vlada na koncertima sastava Ničim izazvan. Intervju sa Bojanom Gluvajićem iz Ničim izazvan pročitajte klikom OVDE.

Dubioza kolektiv je obradovala svoje brojne fanove novim spotom, a i sami članovi benda su s nestrpljenjem čekali video za „No Escape (from Balkan)“

„Konačno smo dočekali snimanje spota na svežem seoskom vazduhu, uz obilje domaće, organski uzgojene hrane i sveže ispečenom rakijom. Domaćini su se potrudili da se svi sa snimanja vratimo deblji za pokoji kilogram. Hteli bismo da naglasimo da za snimanje vratolomnih scena vožnje traktorom i „Tamićem“, kao i scena koje su uključivale interakciju sa domaćim životinjama, nisu korišćeni dubleri. Nijedna životinja nije bila povređena u toku snimanja ovog spota, sa izuzetkom jagnjeta, kojem je uprkos protivljenju vegetarijanskog dela Duboza Kolektiva, sudbinu zapečatio mesar iz komšiluka“.

Produkcija je rađena u studiju Fabrika u Sarajevu, režij u potpisuje Salem Kapić Kantardžić, scenarijo Vedran Mujagić, Erol Zubčević je bio direktor fotografije, za montažu spota je bio zadužen Antonio Ilić, a upečatljive kostime osmislila je Lejla Hodžić.

Ostavi
komentar