Novosti

23.10.2014.

Van Gogh je ovogodišnji dobitnik MTV Best Adria Act nagrade! Van Gogh, MTV nagrada 2007
foto: MTV PR Photo
Van Gogh je ovogodišnji dobitnik MTV Best Adria Act nagrade!

Pomozite im da osvoje i MTV MTV Worldwide Act

Van Gogh je ovogodišnji dobitnik prestižne MTV Best Adria Act nagrade!

Najbolji regionalni izvođač, po mišljenju publike, dobio je najveći broj glasova u proteklih šest nedelja na sajtu mtvema.com. Dobijanjem ovog priznanja Van Gogh dalje nastavlja trku za osvajanje još jedne nagrade - MTV Worldwide Act, koja će biti dodeljena 9. novembra na ceremoniji u dvorani The SSE Hydro u Glazgovu.

Van Gogh je MTV nagradu prvi put osvojio 2007. godine. Ovim povodom, frontmen grupe Zvonimir Đukić Đule je izjavio: “Ljudi, hvala svima koji ste verovali u nas. Ovo priznanje predstavlja našu zajedničku pobedu. Želimo da ovu nagradu proslavimo sa vama, licem u lice, od grada do grada, a prvi susret vam zakazujemo već 11. decembra, na našem velikom beogradskom koncertu u  Hali sportova na Novom Beogradu”.

Van Gogh su osvojili više glasova od drugih drugih izvođača nominovanih za Best Adria Act nagradu - Vatre, Gramatika, Punčki i sastava Who See. Rokeri iz Beograda od danas u podne kreću u novi krug takmičenja u kojem će se boriti za nominaciju za Worldwide Act nagradu. Glasanje za ovu fazu trajaće do srede, 29. oktobra u ponoć, takođe na sajtu mtvema.com. Finalni spisak od 10 nominovanih izvođača iz svih krajeva sveta biće objavljen 30. oktobra, dok će pobednik biti nagrađen na svečanosti dodele MTV EMA nagrada u Glazgovu u nedelju, 9. novembra.

20. jubilarna dodela MTV evropskih muzičkih nagrada prenosiće se uživo iz dvorane The SSE Hydro u Glazgovu u nedelju, 9. novembra. Crveni tepih počinje u 20:00, dok je ceremonija dodele na MTV programu od 21:00. Glasanje za 2014 MTV EMA u svim kategorijama odvija se na mtvema.com.

Ostavi
komentar

Povezano