Novosti

12.05.2014.

Usher: Fenomenalan novi singl i spot Usher
foto: Youtube screenshot
Usher: Fenomenalan novi singl i spot

Poslušajte odmah

Nakon uspeha izuzetne pesme ,,Climax" koji je prepoznat i nagrađen od strane Grammy nagrada,Usher je svoje obožavaoce takoreći neprijatno iznenadio nastavkom svog izleta u europop/Guetta-i-drugari vodama.

,,Scream", ,,Numb" i ,,More" su pesme koje maltene liče jedna na drugu, što je dalo razloga Usherovoj publici da se razočara u kvalitet koji pevač (koji ima iza sebe jedan od najprodavanijih albuma milenijuma – ,,Confessions") u poslednjih nekoliko godina nudi, kao i zbog toga što se pevač neverovatnog talenta kakav je Usher priklonio trendu saradnje DJeva i pop izvođača.

RnB princ je dobro shvatio poruku, a verujemo i da je Grammy nagrada uticala na njegov dalji pravac, jer nam se Usher vratio sa sasvim novom pesmom kojoj, nema sumnje, nisu prišli Guettine kolege. Jeee za to! U pitanju je pesma ,,Good Kisser" sa njegovog osmog albuma po redu. Još uvek se ne zna naziv albuma koji će se najverovatnije pojaviti u prodaji u septembru, dok je otkriveno da će na albumu gostovati Chris Brown i momak koji niže samo uspehe na američkom tlu, Britanac Ed Sheeran.**

Pesma zbog svog dobrog ritma koji vas podiže, kao da vas poziva da odmah posle nje pustite takođe odličnu retro pesmu ,,Twisted" sa njegovog poslednjeg albuma ,,Looking for myself" (Hvala Pharrellu što ju je producirao!), dok nas spot, namerno ili ne, vodi u dobro staro vreme kada je izašao odlični ,,Confessions". Jedan od tekstopisaca na albumu, Eric Bellinger, izjavio je da će novim albumom Usher pokazati da je još uvek Usher.

Mislimo da Eric nije lagao, a da li se Usher posle nekoliko godina lutanja vraća u velikom stilu na muzičku scenu, procenite sami!

Ostavi
komentar

Povezano