Novosti

09.07.2013.

Upoznajte Yness Yness
foto: PR Photo
Upoznajte Yness

Novi singl i spot "Summer High"

YNESS (Ines Huskić) je talentovana i zgodna devojka iz Zagreba, koja se nedavno predstavila svojim debi singlom „Delete“, a sada možemo uživati u novom letnjem hitu „Summer High“, koji je par dana posle svoje radijske premijere dobio i ekranizaciju!

Ines je još kao mala devojčica bila zainteresovana za muziku i ples, i kaže da je jedan od prelomnih trenutaka bio momenat kada je čula Lauryn Hill! Rasla je uz njenu muziku, ali je slušala i Indie Arie, Erykah-u Badu i druge, što je, kako kaže, uticalo na njenu logiku razmišljanja i sam karakter! Ines je završila farmaceutski fakultet, ali je ljubav prema pevanju i plesu prevagnula, pa se posle magistarskih studija i kratkog nastupanja u jednom zagrebačkom baru, prijavila za muzički show „Hrvatska traži zvijezdu“. Ohrabrivši se sjajnim komentarima žirija u vezi njenog pevanja, ali i izgleda,nakon završetka show programa, Ines je odlučila da se opoba kao izvođač, i da vidi kuda je muzika može odvesti! Kaže da je tranzicija bila velika, od farmaceuta do pevačice, ali se ne kaje, jer uspeva da živi od svojih nastupa!

„Summer High“ je mešavina soul/funk/house/disco zvukova, za čije stvaranje su bili zaduženi Saša Miočić i Mirza Tetarić, dok je u pisanju teksta učestvovala i sama Ines!

Volume up i uživancija!

Ostavi
komentar