Novosti

27.11.2014.

Upoznajte sastav Bilbord Sastav Bilbord
foto: PR Photo
Upoznajte sastav Bilbord

Poslušajte prvi singl „Sve je iz glave“

Sastav Bilbord nastao je pre dve godine, a njihova muzika se razvijala pod uticajem britanskog POP-a i rock-a, kao i psihodeličnih melodija, a sada konačno možete poslušati debi singl „Sve je iz glave“!

Za numeru je urađen i spot, a ova pesma najavljuje njihov debitantski album, koji je sniman sa producentom Casparom Wijnbergom, koji je sa njima od samog početka.

“Smatramo da imamo specifičan zvuk koji se oslanja na melodične vokalne linije u kombinaciji sa psihodeličnim gitarskim deonicama i jasnim pop/rok ritmom. Atmosfera koju postižemo prilikom sviranja je ono što nas pokreće, pomaže nam da prenesemo emocije,  uhvatimo momenat i naša osećanja u trenutku kada komponujemo pesmu. Bilbord je spoj britanske pop kulture 60-ih godina i alternativnog indie rok zvuka sa kraja 20-og i početka 21-og veka. Interesantno je da su u spotu korisćeni inserti iz filmske arhive, francuskog reditelja Žorža Melijesa koji je pionir filmske montaže i specijalnih efekata što povlači paralelu sa porukom pesme "Sve je iz glave". Nadamo se da će vam se svideti naša muzika i da ćemo se uskoro videti na našoj svirci!" 

Novu numeru možete skinuti sa sajta soundcloud.com (https://soundcloud.com/bilbordbg/sve-je-iz-glave) , a u nastavku pogledajte spot za istu:

Ostavi
komentar

Povezano