Novosti

27.09.2014.

U2: pomalo čudan cover za novi album Songs Of Innocence cover art
foto: Official Facebook page
U2: pomalo čudan cover za novi album

Da li će ovo pomoći u prodaji „Songs Of Innocence“?!

Sastav U2 je izbacio cover fotografiju za svoj novi album „Songs Of Innocence“, izdanje koje nije naišlo na odgovor slušaoca koji se očekivao.

Prvi peh je bio potez iTunes-a da novi album pošalje svojim korisnicima bez pitanja da li ga uopšte žele, što je izazvalo poprilično negodovanje velikog broja ljudi, pa je kompanija morala da izda zvanično upustvo kako da ukolne novo izdanje.

Što se tiče novih pesama, mišljenja su podeljena, a fotka koja predstavlja cover art za „Songs Of Innocence“ je takođe izazvala polemike. Na fotografiji se nalaze bubnjar sastava Larry Mullen Jr. i njegov sin, a sama fotografija predstavlja čoveka koji štiti svoje dete. Bono je rekao da je ovo najintimniji album koji su snimili do sad, i da se ideja ove fotografije je savršeno uklopila sa konceptom novog albuma, ali takođe ih je vratila u prošlost, kada su bili tinejdžeri u Dablinu, sećajući se debitantskog albuma „Boy“ iz 1979. i albuma „War“, koji je usledio četiri godine posle.

Sa prodajom fizičkih izdanja novog albuma krenuće se u oktobru, a „Songs Of Innocence“ će biti dostupan u tri fizička formata – kao CD, na vinilu i u posebnom deluxe izdanju.

Ostavi
komentar
  • 27.09.2014, 19:45h rock only - album je super..prva liga..ako bude bilo prilike da ga kupim obavezno..toliko emocije u pesmama ..i zvuce izvanredno..crovewood road fenomenalna pesma..hit ce da bude the only can reach me..bravo u2..

  • 27.09.2014, 19:12h sasa - ja stvarno neznam sta je sa ovim nasim kako da ih nayovem komentarima u vezi albuma u2..svuda su pohvale za album a po meni i jedan od najbolih njihovih...mi smo stvarno majstori da komentarima i jedno dezurnih 30 dokonih ljudi unistimo sve sto ima umetnicku vrednost..vazno je sta je radio aca lukas isl..blago nama..pa partibrejkersi imaju vecu posetu u zagrebu nego kod nas..a moj savet yza novi album u2 slusajte volcano,every breaking waves,iris,ma sve pesme su super..za mene posle albuma achtung bay ovo jer najboli..album je mesavina war albuma pop i boy albuma svaka vam cast irci..i toliko

Povezano